Egy férfi miért hallgat nyálas pop zenét, meg techno-t, meg dubstepet?
Egy férfi tisztességes metált hallgasson, vagy rockot.
Persze a dubstep-et is lehet jól csinálni, de a prodigy óta az sem férfias.
Az igazi férfiak nem picsognak és vernyákolnak zenei ízlés miatt mint tizennégy éves kislányok akik most fedezték fel a rockot és über különlegesek lesznek mert ők azt hallgatnak.
Ha a férfiasságod kimerül a zenei ízlésedben akkor a férfiasságod olyan szilárd hogy egy könnyed tavaszi szellő összedönti.
"Persze a dubstep-et is lehet jól csinálni, de a prodigy óta az sem férfias."
Innen is egyértelmű, hogy trollal állunk szemben.
Az igazi férfi nem hagjyja hogy a zenei ízlessel támogassa a nemi identitását.
Más oldalról megözelítve, abban a pár ezer évben amíg emberiség nem találta fel az általad favorizált "macsó" zenét addig mi volt? Hm? Minden férfi b*zi volt? Vagy esetleg "igazi férfi nem hallgat zenét"?
Az ilyen macsó marhaságot pont azok tolják akik nem magabiztosak, és folyamatosan külső input kell nekik.
Szegény gyereked meg sajnálom. Nem vagyok sem a rock, sem a metál ellem, de a azért létezik más is.
18:
1) nem is lehetnél az oldalon
2) növessz szakállt kislányom mert férfi lettél
19:
- Hohó, besurrantam *-* amúgy csak magam szórakoztatására járok fel havonta egy-kettő akólkalommal, és pár bandával kapcsolatos kérdést olvasok. ://
- Nem lehet azt csak úgy növeszteni, ahhoz idő kell. Amíg várakozunk elmegyek venni mű szakállat. c:
Egyébként kedves kérdező, valószínűleg troll kérdés, de szerintem nem zenei ízléstől függ, hogy ki férfias és ki nem. Ez olyan, mint amikor ez alapján ítélnek meg. Pl. az összes osztálytársam pop, rap zenét hallgat, mégis mindegyikkel kijövök, és jó a kapcsolatunk. Soha nem cikiztek még engem emiatt, és én sem mást, mert különbözünk. Mindenkinek más a véleménye egyes műfajokról, és ezt vagy elfogadjuk, vagy nem. :PP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!