Egy férfi miért hallgat nyálas pop zenét, meg techno-t, meg dubstepet?
Figyelt kérdés
Egy férfi tisztességes metált hallgasson, vagy rockot.
Persze a dubstep-et is lehet jól csinálni, de a prodigy óta az sem férfias.
2021. aug. 1. 21:13
1/39 Mojjo válasza:
Egy férfi azt hallgasson, amit csak hallgatni akar és ami tetszik neki.
Az mennyire férfias, hogy sztereotípiák mondják meg, hogy mit hallgass? :)
2/39 A kérdező kommentje:
a gyerekemet szerencsére már rászoktattam a Tankcsapdára, belőle tisztességes férfi lesz.
2021. aug. 1. 21:19
3/39 anonim válasza:
Szerintem egy igazi férfi gangster rap-et hallgat. De én is szeretem a rock-ot is, már, mint a Tankcsapdát.
4/39 A kérdező kommentje:
A Rap ma már szinte szégyen. Harmincas férfiak rózsaszín pulcsikban üvöltik, hogy az élet mekkora egy sz*r.
Rage Against The Machine idején volt igazi rap.
2021. aug. 1. 21:21
6/39 A kérdező kommentje:
Igen, gondolom a kutya is mától nyávog egyet, mert neki az tetszik ugatás helyett..
2021. aug. 1. 21:23
7/39 anonim válasza:
Az igazi férfi Snap Dogg-ot, FBG Duck-ot, meg Fredo Santana-t, meg Chief Keef-et hallgat. De lehet hallgatni Tankcsapdát is. Csak nekem bejön ez a n.i.g.g.e.r vagyok a gettóból, szétlövöm a fejedet és megdugom a csajodat stílus. Ez tetszik.
8/39 A kérdező kommentje:
ez is egy fejlődés, 7-es, vannak itt még igazi férfiak:D
2021. aug. 1. 21:25
9/39 anonim válasza:
Én nem a rózsaszín pulcsis fickókat szeretem. Azt szeretem, mikor 20 év körüli négerek pisztollyal a kezükben keménykednek Amerika utcáin. Mondjuk én ezt azért szeretem, mert fegyver b.u.z.i vagyok és, ha kinn élnék Amerikában, akkor több stukkert fogtam volna életem során, mint kilincset.
10/39 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!