A Halott Pénz miért csak ilyen szerelmes, nyálas dalszövegeket ír? Nektek nem unalmas?
Figyelt kérdés
De tényleg, kb az összes számuk erről szól, hogy te vagy a mindenem, ohh...2018. szept. 15. 12:12
1/8 anonim válasza:
Ez kell a népnek. A szerelem/szakítás/imádlaktevagyamindenem/elhagytálnemenjel olyan témák amiket akárhányszor eladhatsz (legfőképpen a fiataloknak), nem megy ki a divatból.
Ilyen a zeneipar.
2/8 anonim válasza:
Többnyire mindig az a népszerű, ami nyálas és nincs semmi mélysége. Ők pedig a népszerűségre mennek, szóval ez a nagy megoldás :D
3/8 Mojjo válasza:
Nem a témaválasztással van a gond náluk, hanem az egészen döbbenetes zenei és egyébként dalszövegbeli igénytelenségükkel. Minden témáról lehet igényes dalszöveget írni és meg lehet toldani igényes zenei aláfestéssel, a szerelmi témákat is beleértve. De hát itt millió fényév távolságra vagyunk ettől.
4/8 anonim válasza:
Ez olyan mint amikor megjelent az éjjel-nappal Budapest. És elkezdték kajálni az emberek. Ez is ugyanolyan nonszensz, álmomban sem gondoltam volna, hogy ez ennyire menni fog, és lesz rá igény.
5/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem unalmas.
Zakk Wylde és Miles Davis szól nálam.
6/8 anonim válasza:
Igen, egyszerűen erre van igény.
Egyébként meg nem azzal van gond, h szerelmes, "nyálas" dalszövegeik vannak, mert a rockzenében is vannak azért szerelmes számok.
Csak a Halott pénz borzasztóan primitív, igénytelen dalszövegeket ír, még a popzenén belül is a legrosszabbak között vannak.
7/8 anonim válasza:
Egyszer láttam a youtubeon valami előadást, a nem tudom kitől, ahol elmondta az előadó csávó, hogy direkt azért csinálnak ilyen sz@rt, hogy aki meghallja, az azt gondolja, hogy ilyet én is tudnék csinálni, és az embereknek ez kell, hogy ne érezzék magukat semmirekellőnek, azáltal, hogy olyan zenéket hallgatnak, ami mögött mondjuk egy élet munkája, és tehetség van.
8/8 anonim válasza:
Zenei analfabéták a mai fiatalok.
Ez az ok.
A mi időnkben például az Első Emelet volt hasonló igényt kielégítő zenekar és tessék csak a kettőt összevetni. Ég és föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!