Milyen elektromos gitárt vegyek?
Azon gondolkoztam, hogy szettben veszem, viszont az elvileg nagyon rossz, ezért úgy gondoltam, hogy először erősítő nélkül próbálom, és gyűjtök még rá... szerintetek? nagyon rossz hangja lenne ha a hangszóróra kötném rá?
ja és kinéztem egy jó kis Cort gitárt, igaz hogy kicsit több, mint amennyiről beszéltem, de szerintem simán megéri: [link] vagy pedig [link] . Mi a véleményetek róla? És szerintetek melyik a szebb?
hát, ez kb ugyanaz a gitár, csak két különböző színben, azt már te tudod hogy melyik tetszik jobban
amúgy ismerek nem olyan kezdő gitárost is, akinek épp nem volt pénze erősítőre, vagy a költözködés miatt csak a gitárt vitte magával, és jól szólt a gépen.
Mostanában én is mindig gépről gitározok, mondjuk nem direktben kötöm rá, hanem multieffekten keresztül, lehet az is erősít a jelszinten, de én nagyon meg vagyok elégedve vele így is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!