Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elektromos gitárt vennék, :D:D?

Elektromos gitárt vennék, :D:D?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy elektromos gitárt úgy 50e Ft környéki áron. Tudnátok linkelni nekem 1-2 gitárt??? érveket is meghallgatok meg az is érdekelne hogy technikai adatokból hogy lehet megállapítani hogy milyen jó egy elektromos gityó?
2011. aug. 20. 02:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
hangszerdiszkont.hu -n nézz körül
2011. aug. 20. 04:06
 2/16 anonim ***** válasza:
Én személy szerint egy 100-ast szánnék rá összesen. 80-at a gitárra 10-15-öt az erősítőre és 5-10-et szánnék.
2011. aug. 20. 04:57
 3/16 anonim ***** válasza:
javítok: 5-10-et a kiegészítőkre szánnék.
2011. aug. 20. 04:57
 4/16 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagy pénzes... Gitárshoppon lehet tlaálni szetteket és meg külön is egészen jókat ki lehet fogni... Nekem pl van egy eladó szettem 45ezerért és a szett érne újonnan kb 100ezer. Ha gondolod írj rám.
2011. aug. 20. 13:24
 5/16 anonim ***** válasza:

Mineek egy kezdonek 100-ert gitar?!

En mar 3 eve jatszok minden nap, es sokan mondtak, hogy qrva jool, ez azz eletem!

De nincs semmi cashem :\

Neked meg megveszi anyucika es lehet par honap mulva megunod :\

2011. aug. 20. 15:42
 6/16 anonim ***** válasza:
Én sehol nem látom, hogy a kérdező írná, hogy kezdő lenne, ez az egyik, a másik, mert az kitart egy életen át, kivéve ha stúdiózni is szeretne, mert akkor már többért kell venni, harmadik nekem semmit nem vesz anyucika, magam keresem rá a pénzt tehát nem magadból indulj ki és fogd be a szád ha nem tudsz valamit (itt jelen esetben, hogy mennyi idős vagyok). Kíváncsi vagyok, hogy tudsz-e gitározni (ez alatt nem az áll, hogy le tudsz játszani egy ensiferumot vagy mit tudom én mit). Ha meg kezdő az illető vegyen 15-ért egy akusztikusat, és azon tanuljon meg játszani.
2011. aug. 20. 16:04
 7/16 anonim ***** válasza:

eläin

Nem neked szantam!

Es nem, nem hasznalok tabokat, ugy barki megtanulhat barmilyen szamot...

2011. aug. 20. 16:44
 8/16 anonim ***** válasza:

most nemazért de 70ezer forint alatt csak sz@r elektromos gitárt kapsz( kivétel a cort x6)

ha jó gitárt szeretnél ami sokáig tart, és nincs vele gond akkkor 100 körül nézegess, mondjuk egy Ibanex RG370DX-et (hangszerdiszkont.hu)

2011. aug. 20. 17:30
 9/16 anonim ***** válasza:
Ez esetben én kérek elnézést.
2011. aug. 20. 18:04
 10/16 anonim ***** válasza:
Vegyél :D:D -.-"
2011. aug. 20. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!