Metalcore rock zene játszáshoz milyen elektromos gitárt vegyek?
A kérdező:
bocs de kimaradt h kezdő vok
A MetalCore az sajnos nem rock :) a Metal és a Core ötvözése (kb 16-odos dobalap / egy - két kvint)
Én Cortot javaslok hozzá, vagy Jacksont függően az árak felső határától, de pl Adam Dukiewecznek ilyen gitárja van: [link] . Ne ijedj meg ha otthon nem az a hatás lesz, a metalcore-ban a gitár csak harmadlagos szerepű. Torzításban nem tudok segíteni mert én Glam Metalt és Nu Metalt játszok, szóval a gitárbeállításra nektek kell majd rájönni :)
Itt egy link, ez egy Cort gitár. Gyönyörű torz hangokat lehet belőle kihozni, metalcore-t lehet vele játszani nyugodt szívvel :)
Üdv!
1.Szerintem mindenkinek jobb ha a metalcoreműfajt nem a rock hanem a heavy Metal alfajtájának nevezzük.
2.60 ezer alatt Cortot ne vegyél mert a tremoló nagyon gáz elmászkál.Pickupnak hangja nincs csak sistergése.hatalmas alapzajjal.Ha jó olcsó használható elektromos gitárt akarsz akkor minimum a fix húrlábas KX5 Cort vagy keress a Schecterek között mivel ott is találsz olcsóbbakat amik jó lehetnek.Nem tudok segíteni többet gitár vásárlásban.Erősítőnek szobára egy Marshall MG15 lesz az amelyik megfelel egy Boss Metalzone MT-2 vel.Kábelből minimum Rock Cable 2 darab ugyebár a pedálhoz nem árt adapter mert sok elemet zabál.Hangolásban tudok segíteni esetleg bármi másban ami ehhez a stílushoz kapcsolódik ugyanis én soft coret játszom de a hangolás ugyanaz.Metalcoret is játszottam régebben a soft core csak banda miatt.HA segítség kell.
msn ( nagyon keveset vagyok fenn): razor455@citromail.hu
e-mail: rezer1st@gmail.com (ezt nagyon sokszor nézem)
Ha facebook függő vagy ott is megtalálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!