Milyen Elektromos Gitárt vegyek? /Gitárszettet szeretnék venni de nem tudom mit lenne érdemes/
Találtam pár szettet ami első ránézésre nem tűnik rossznak: Szeretnék kérni véleményeket ezekről a gitár (szett) -okról! /JA és 50. 000-nél többet nem igazán tudok rászánni, Legjobban az LP (Les Paul) forma tetszene! /
Ezeket Találtam amit még meg is tudnák fizetni illetve tetszene is!
Sajnos a Másodk link-et nem jeleníti meg de itt van Újra :
Először is köszönöm a Választ! :D
Tehát azt mondod gagyik a SX-ek!
ESetleg nem tudnál ajánlani valami jó márkát amiből esetleg még szett is kapható ?
Mert Igazándiból a Cort megfelelne de azért szeretnék tájékozódni mielőtt vennék bármit is+
szerintem 200.000 ft alatt csak Cortot érdemes venni(nagyon kevés kivétellel). vannak még kicsit drágább, de viszonylag jó Ibanez gitárszettek, viszont Ibanezből csak superstrat formát találsz, LP-t nem. az a baj, hogy 50ezer szerintem kicsit kevés egy gitárszettre(efölött egyébként nem érdemes szettben gondolkozni, hanem jobb külön megvenni). esetleg, ha a stratocaster forma bejön és nem rockot/metált szeretnél gitározni, ezt is megpróbálhatod: [link]
viszont: Harley Benton szettet ne. nekem egy évig volt, de szar, a Squier vagy a Cort nagyságrendekkel jobb.
Hát akkor valószínű hogy a Cort LP formánál maradok!
Nem igazán szeretnék metált játszani, inkább a Jó öreg Guns N' Roses és ACDC számait részesítem előnyben!
Ami a pénzt illeti örülök hogy ennyit rá tudok száni sajnos nem olyan egyszerű a dolog....
Még egyszer köszönöm a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!