Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért lett ennyire rossz...

Miért lett ennyire rossz banda a Black Veil Brides?

Figyelt kérdés
Régen sokkal jobbak voltak.
2021. júl. 7. 12:12
 1/3 anonim ***** válasza:
38%
régen is rosszak voltak
2021. júl. 7. 14:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Az our destiny daluk meg az in the end is elviselhető volt, de a mostani zenéik valami szörnyűek
2021. júl. 7. 16:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy vannak emberek, akik megragadnak egy helyben és nem tudnak haladni a változással. (nem sértegetés). A fiúk új irányba indultak. Andy és a többiek is igyekeznek valami újat létrehozni és kiválóan működik. Ha ugyan abban a stílusban, ugyan olyan tartalmú zenéket játszanának akkor meg "jaj de unalmas" "de egyhangú". Te kinőttél belőlük, nekem és vannak ilyen bandáim, akiket régen nagyon szerettem, de most már nem. Tény hogy nagyon sokat változott a banda, mint zeneileg és külsőre is. Tegyük hozzá azt is, hogy Andy már nem gyerek, hanem egy házas férfi! Szerintem nagyon jók, egyre jobbak. A te ízlesed is változott gondolom. Én velük nőttem fel, követtem a pályájukat a kezdetek óta szinte, napi szinten hallgatom őket, meg vannak az albumaik, bakelit lemezek, poszterek, Andy könyve és a szóló karrierjének albumai is, a filmjének DVD-je is. Az életem részei ez a banda. Egyáltalán nem rossz banda, csak a banda változása, fejlődése nem a te világod már és ezzel semmi probléma.
2021. szept. 1. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!