Divatrockerek lettek, vagy csak én vagyok ennyire elvetemült?
Két lány osztálytársamról van szó. Eddig mind a kettő nagy pop zene rajongó volt, mentek náluk a menő énekesnők/énekesek dalai, most meg...
BVB-s, BMTH-s, AA-s idézeteket, zenéket osztanak meg ahol csak érik. Az egyikük meg bezsongva magyarázta nekem a hétvégén mikor összefutottunk, hogy megrendelte a BMTH-s polóját, és még nem érkezett meg, és, hogy a másik csaj is rendelt, és hogyha akarok, én is rendelhetek. Én meg: OKÉ, KÖSZ, nem akarok rendelni. Kérdeztem, mióta ez a nagy mánia, ő meg válaszolta, hogy mióta először fellépett a fiú(!!) osztálytársunk az új metál bandájával, amiben jelezném mind elég jól kinéző(!!!) fiúk vannak, és a fiú osztálytársunkért is nagyon odavannak(!!), s mondja még a csaj, hogy hát akkor megtetszettek a számok, amiket énekeltek, és azóta...
Kérdem én, mi ez, ha nem divatrockerség? Lehet bennem is van hiba, hogy így minősítek, de kezd felb.*aszni.
Nem lennék meglepve, ha egy hónap múlva már kemény rocker lányként jelennének meg. De sajnos úgy veszem észre, a környékünkön minden lánnyal ez történt mióta az új, menő banda fellépett, és fellép.
Nem nagyon értem hogy tudna egy underground stílus, mint a rock vagy metál divat lenni.
Inkább csak irigykedsz a fiúbandára meg a csajaikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!