Rosé soloja vagy Jennie soloja a jobb? Csak nekem lehetetlen kérdés?!?!!
#19, köszi =)
Szerintem azt hallottam, de nem hiszem hogy az lenne az eredeti. Ugyanúgy abból a 25másodpercből volt összerakva :) Mondnjuk amúgy az a vicces, hogy az Everglownak is van egy no lie című száma, aminek elég egyszerű dalszövege van, szóval ki tudja :D Azért remélem hoyg a hivatalos hosszabb/mélyebb lesz :) Ha a Selfish Love szintjét megtartja djsnake az nekem már fél siker ;)
#20, Ja értem =)
Az a helyzet, hogy a YG csendben van xd
Az hogy tegnap lesz, egy internetes pletyka volt.
Hivatalosan még Nem jelent meg, dátum sincs hozzá. Jisooéról ne is beszéljünk, az jó ha jövőre lesz... :(
Szóval azért van bizonytalanság, mert hivatalosan semmi nincs megerősítve, mintha a yg blokkolná Lisát, vagy nem tudom :( Ezek amik a youtubeon futnak, egy kiszivárogtatott 25 másodperces snippetből rajongók által kreált zenék...
Amúgy neked tetszett Tyuzu solo zenéje? Tudom hogy csak feldolgozás, de akkor is =)
#22 hogy jött ide az Everglow. Egyébklnt én szretem a No Lie című számukat. Sztem jó.
Igen tetszett Tzuyu feldolgozása. Tetszik a klip és sokat mosolyog benne, ami nagyon tetzsik, mert régen láttam ennyit mosolyogni. :)
Egyébként fura ahogy a YG bánik Lisával, mivel ő a legnépszerűbb előadójuk, ő hozza nekik a legtöbb pénzt.
Nekem is tetszik =)
#24, úgy jön ide, hogy a fanmade zenének a címe amiről a másik emberrel beszéltünk, szintén No lie, és szintén egyszerű a szövege. Amúgy én is szeretem az Everglow no lie-t :D
És a yg fura, ez tény xdd bár biztosan csak stratégiáznak valamit, hogy még több pénzt kapjanak lol
22voltam
Először is a kérdezőnek: sztem ez ízlés kérdése, Jennie szama kicsit hiphop-osabb (szerintem) így azoknak akik ezt szeretik az fog tetszeni én kevésbé szeretem nekem Rose jobban tetszett bár hogy kicsit lassú. Inkább olyankor hallgatom amikor vmi lassabb, kevésbé pörgős számít akarok hallgatni amire kikapcsolok :))
A maga nemében mind2 jó
A többiekére: ez engem is össze zavar, bar nem vagyok Blink de úgy rémlett eddig nem volt a YG ilyen, viszont most mintha direkt bizonytalanságban akarnának tartani.
Szerintem am Jisoo-nak van a legjobb hangja vagyis nekem az övé tetszik szal én az ő szólóját várom a legjobban. De Lisára is kíváncsi lennék ha megjelenne végre :DD
Szerintem mindkettő nagyon jó!
De... Egy picivel jennie nyer nálam mert annyira jó a dallama a You and Me-nek és a dolognak a remix ugye az Awardos verzió! Az nagyon jó! Ugyan akkor a You and Me Cocahella verzió is eszméletlen jó!
De imádom a Gone-t és az On The Ground-ot annyira gyönyörű szép hangja van a Rosé-nak hogy komolyan vele nem lehet versenyezni!
Végtére nálam Jennie szólója nyert de nagyon közel van Rosé szólója is 1 tized százalék nyira van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!