Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rosé soloja vagy Jennie...

Rosé soloja vagy Jennie soloja a jobb? Csak nekem lehetetlen kérdés?!?!!

Figyelt kérdés

2021. júl. 2. 19:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
72%

#4.

Már Lisa soloja is megjelent No Lie címmel, amit DJ Snakkel készített. Bár videoklippet nem láttam de zenét igen. Keress rá! ;)

2021. júl. 5. 18:16
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
#11, anennyire én láttam azok csak fanok által készìtett verziók, amiben össze-vissza csavarják azt a 25 másodperces részletet, ami pár napja kiszivárgott... De ha tudsz jót akkor küldesz linket please? 🙏
2021. júl. 5. 19:27
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Itt a link:

[link]

11-es voltam. :)

2021. júl. 5. 21:02
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Azt írja hogy a videó nem elérhető 😭

Létezik hogy fél órát késtem és letörölték?!? 😭😭😭

De azért köszi 😥

Szomorú 12-es vagyok :(

2021. júl. 5. 21:37
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

#14 Hát azt én se tudom miért törölték! Pedig olyan jó dal volt! 😭😭😭😭

13-as vagyok.

2021. júl. 5. 22:20
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi van? Ekkor ablinkek vagytok, hogy azt sem tudjátok mikor jön ki egy cb? Vagy a YG van ennyire a helyzet magaslatán? Már hetek óta ezt hallgatom, hogy ekkor meg ekkor lesz a szóló szám.
2021. júl. 5. 22:21
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

#15 Elhiszem 😭

#16 Nem értem... Hol hallod hetek óta hogy mikor jön a solo? Amennyire én tudom még mindig nincs hivatalos megjelenési dátuma.. Pedig követek egy pár angol youtube blackpink daily updates csatornát, de mindenhol csak azt mondogatják, hogy még mindig nincs hivatalos dátum 🤔

Szóval nem tudom hogy honnnan tudod mikor lesz. De megosztanád velünk kérlek? 🙏

2021. júl. 5. 22:41
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
#15, amúgy milyen csatornára volt feltöltve? Csak mert gondolom nem hivatalosra, akkor meg simán lehet hogy szerzői jogok miatt letörölték
2021. júl. 5. 22:43
 19/29 anonim ***** válasza:

A DARKPARADISE csatornára volt feltöltve Color Coded Lyrics formájában.

#15-ös vagyok.

2021. júl. 5. 23:18
 20/29 anonim ***** válasza:
75%

#15 vagyok. #17 nem tudom honnan veszed, hogy én tudom? Hol írtam? Én csak azt hallom, hogy már itt látta meg ott láttálk írva. Én nem követem annyira BP-t, én inkább a Teice-ot követem, de vicc, hogy nem tudjátok mikor jön ki egy cb. Legalábbis én once-ként mindig tudom kb egy hónapra előre. Bár ez valüszínű a YG hibája, hogy nem tudja már leközölni mióta. Kb már egy éve olvastam először, hogy lesz valamikor a 2021-es évben. Nekem ez fura. Főleg h Jisoo-nak is lesz elvileg.

Amúgy olvasd vissza a kommenteket. "Lehet, hogy holnap lesz" , "Már Lisa soloja is megjelent No Lie címmel, amit DJ Snakkel készített." meg hasonlók. Azért az durva, hogyha ennyire nem tudjátok. Hozzáteszem énsem, de annyira nem is érdekel, nem vagyok Blink. Nyilván meg fogom hallgatni, de mondom vagy a YG csinál valamit szarul vagy ti nem vagytok képben. Ha meg egy-két nappal előre lehet csak megtudni a pontos dátumot, az meg szép kis promó.

2021. júl. 5. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!