Egy zenét keresek már évek óta, de lehetetlen megtalálni! Létezhet ilyen?
Figyelt kérdés
Igazából nem tudom mi lehet az oka, régebben azt gondoltam le van tiltva vagy valami, vagy még ki sem jött. Azóta eltelt pár év, de még mindig nem tudom. Esetleg van itt valaki, aki nagyon nagyon pro a zene világában? Ezalatt inkább a világviszonylatot értem? Főleg külföldi, arab, spanyol, világszinten ismer zenéket?2020. máj. 4. 18:40
1/1 A kérdező kommentje:
Természetesen shazam, sounhound, google nem talál rá semmit! Viszont létezik a zene! Részelt a szövegből.
I don't wanna talk to you
you got this mess
you ain't welcome in the crib
you got to ...
when you call my phone, you'll be like
hey baby
then I hear you being with your other lady
I ain't gonna take this
... down
you should pack your bags and leave this town
you blew all your chances now you're gone
time to leave you back where you belong
Nem tudom feltöteni sehová, mert írásvédett, vagy jogvédett vagy tudja a fene micsoda. Itt van a zene linkje, google-n keresztül keressetek rá, mert innen képes nem lejátszatni.
"watzatsong.com mellcoco" Ezt beírjátok és az első keresési találat.
2020. máj. 4. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!