Rosé soloja vagy Jennie soloja a jobb? Csak nekem lehetetlen kérdés?!?!!
#4 Lehet hogy holnap lesz a Lisa × Dj Snake collab =) vagy nem... De reménykedni lehet 😍
Ot4 comeback elvileg októberben lesz =)
#5 És? Nem értem hogy mi ezzel a probléma. Ha eddig azt mondtam volna, hogy ez a stílus sz@r, most meg azt hogy imádom mert Rosé adja elő, akkor érteném. De ahogy mondtad "telibeszartuk", ami azt jelenti normálisan fogalmazva, hogy nem érdekelt (már az én értelmezésem szerint). Most sem érdekel maga a stílus, nem kezdek ilyen típusú zenék után kutatni(bár szeretem a lassabb zenéket, csak hogy Blackpinknél maradjunk, a Stay például az egyik kedvencem tőlük, ami pedig nem túl gyors szerintem), de szeretem az On the Ground-t és a Gone-t is. Mert szeretem Rosé hangját. Ennyi...
#7 ezek szerint nem értetted meg amit írtam 😔
Iwassix :)
#5, #7 és #9-re
#4 vagyok és hidd el nekem nem azért tetszik jobban Rosé soloja mert ő énekli, hanem mert alapból ismerten, kedveltem ezt a műfajt. Kpopban tényleg elég kevés hasonló zene van, de én rengeteg fajta zenét szoktam hallgatni, nekem ez teljesen kedvfüggő. Nem mondom hogy az esetek nagy részében olyan műfajú zenéket hallgatok, de ha olyan hangulatom van akkor igenis szoktam bőven. Nekem Rosé solojában nem is maga az üteme tetszett vagy az hogy mennyit tudtam visszaidézni belőle 1-2 hallgatás után, hanem a mondanivalója. Ami alapból nálam a legtöbb zenében elég fontos szokott lenni. Nem mondom hogy olyan világmegváltó dolgokról szól akár az On The Ground vagy akár a Gone, de nekem a saját életemre kivetítve van egy elég mély mondanivalója. Igen a Solonak is van mondanivalója ha valaki éppen olyan helyzetben van, de én azt valahogy sose tudtam annyira átérezni, inkább a dallama meg a fülbemászósága miatt hallgattam, míg ez Rosé solojánál pont fordítva van. Nekem eléggé úgy jött le hogy te se kedveled ezt a műfajt akkor a többi ember miért kedvelné, hiszen hát mindenkinek ugyan az kell tetszen. Hát nem. Én pl nagyon nem szeretem a rock zenék többségét, de attól ha valaki azt szereti (az ismerőseim közt van bőven ilyen ember) nem kezdem el azt mondogatni hogy hát ebben mit lehet szeretni, csak ordibálnak benne ezt nevezed te zenének stb. És minden stílusra/műfajra elmondható lenne egy ehhez hasonló dolog, de nem hiszem el hogy még mindig ott tartunk hoz az néhány embernek a legnagyobb problémája hogy a másik milyen zenét hallgat. Ha neked nem tetszik akkor ne hallgasd, szerintem senki nem kötelezett rá de attól még ne zenei ízlés alapján ítéld meg az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!