Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rosé soloja vagy Jennie...

Rosé soloja vagy Jennie soloja a jobb? Csak nekem lehetetlen kérdés?!?!!

Figyelt kérdés

2021. júl. 2. 19:09
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő a maga nemében.
2021. júl. 2. 19:49
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted hogy "jobb"? Nekem melyik tetszik jobban? Ha igen, akkor én Rosé soloját mondanám, de csak mert nagyon szeretem a hangját :D
2021. júl. 2. 22:02
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jobban tetszik Jennie soloja. Jobban az én sílusom. Meg aztán rosé solójából nem sok mindent tudnék visszaidézni.
2021. júl. 3. 00:30
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Rosé soloja tetszett jobban, de Jennie soloja sem rossz csak nem annyira a stílusom. Mondjuk a mindennapokban ritkán hallgatom őket. Lisa solojára kiváncsi leszek, mondjuk év elején úgy volt hogy júniusban meg fog jelenni de hát a YG szokása szerint nem jelent meg és hír se nagyon van róla. Ez olyan mint hogy úgy volt hogy Rosénak is teljes albumja lesz, aztán csak 2 dal lett belőle. De akkor már ha jól emlékszem úgy volt hogy majdnem kész szóval remélem hogy még nyáron megjelenik. Jisoo meg most tudom hogy a a forgatásokra koncentrált meg minden de az ő hangjával is nagyon meghallgatnék már egy solot. Meg lassan egy Blackpink comeback is kéne már.
2021. júl. 4. 10:03
 5/29 anonim ***** válasza:
41%
Azért ez fura, hogy azt a stílust ami Rosé szolója kb senki nem hllgatta eddig. Egy periflrikus műfaj volt, de mivel Rosé adta elő, ettől felértékelődött. Vicc. Szerintem nem jó a szám. Nincs refrénje, lassú, nincs benne semmi élet, és nem tudok belőle semmit visszaidézni, semmi fülbemászó rész nincs benne. De a legnmagyobb vicc, hogy eddig nekem úgy tűnt, hogy a Blackpink fanoknak a pörgős, ritmusos számok jönnek be, aztán jöttek azok a számok amik inkább egy ütős refrénre mentek rá és sokkal slágergyanusabbak voltak. Az is jó volt. Most meg jön Rosé egy ilyen lassú semmi számmal. És akkor most hirtelen ez dejó szám, meg mennyire jó stílus. Ezt a sílust eddig telibeszartátok csak szólok. Most, hogy Rosé adta elő már jó lett. Gratulálok.
2021. júl. 4. 10:55
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

#4 Lehet hogy holnap lesz a Lisa × Dj Snake collab =) vagy nem... De reménykedni lehet 😍

Ot4 comeback elvileg októberben lesz =)

#5 És? Nem értem hogy mi ezzel a probléma. Ha eddig azt mondtam volna, hogy ez a stílus sz@r, most meg azt hogy imádom mert Rosé adja elő, akkor érteném. De ahogy mondtad "telibeszartuk", ami azt jelenti normálisan fogalmazva, hogy nem érdekelt (már az én értelmezésem szerint). Most sem érdekel maga a stílus, nem kezdek ilyen típusú zenék után kutatni(bár szeretem a lassabb zenéket, csak hogy Blackpinknél maradjunk, a Stay például az egyik kedvencem tőlük, ami pedig nem túl gyors szerintem), de szeretem az On the Ground-t és a Gone-t is. Mert szeretem Rosé hangját. Ennyi...

2021. júl. 4. 12:39
 7/29 anonim ***** válasza:
22%
Ettől függetlenül vicces, hogy eddig semkit nem érdekeltek az ilyen számok, most meg de tökjó. Ez vicc kategória.
2021. júl. 4. 20:23
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

#7 ezek szerint nem értetted meg amit írtam 😔

Iwassix :)

2021. júl. 4. 20:37
 9/29 anonim ***** válasza:
41%
De értettem. Attól lesz jó egy műfaj, hogy ki énekli. Én értem. Ettől még vicces marad. Hirtelen dejó műfaj.
2021. júl. 4. 20:43
 10/29 anonim ***** válasza:
84%

#5, #7 és #9-re

#4 vagyok és hidd el nekem nem azért tetszik jobban Rosé soloja mert ő énekli, hanem mert alapból ismerten, kedveltem ezt a műfajt. Kpopban tényleg elég kevés hasonló zene van, de én rengeteg fajta zenét szoktam hallgatni, nekem ez teljesen kedvfüggő. Nem mondom hogy az esetek nagy részében olyan műfajú zenéket hallgatok, de ha olyan hangulatom van akkor igenis szoktam bőven. Nekem Rosé solojában nem is maga az üteme tetszett vagy az hogy mennyit tudtam visszaidézni belőle 1-2 hallgatás után, hanem a mondanivalója. Ami alapból nálam a legtöbb zenében elég fontos szokott lenni. Nem mondom hogy olyan világmegváltó dolgokról szól akár az On The Ground vagy akár a Gone, de nekem a saját életemre kivetítve van egy elég mély mondanivalója. Igen a Solonak is van mondanivalója ha valaki éppen olyan helyzetben van, de én azt valahogy sose tudtam annyira átérezni, inkább a dallama meg a fülbemászósága miatt hallgattam, míg ez Rosé solojánál pont fordítva van. Nekem eléggé úgy jött le hogy te se kedveled ezt a műfajt akkor a többi ember miért kedvelné, hiszen hát mindenkinek ugyan az kell tetszen. Hát nem. Én pl nagyon nem szeretem a rock zenék többségét, de attól ha valaki azt szereti (az ismerőseim közt van bőven ilyen ember) nem kezdem el azt mondogatni hogy hát ebben mit lehet szeretni, csak ordibálnak benne ezt nevezed te zenének stb. És minden stílusra/műfajra elmondható lenne egy ehhez hasonló dolog, de nem hiszem el hogy még mindig ott tartunk hoz az néhány embernek a legnagyobb problémája hogy a másik milyen zenét hallgat. Ha neked nem tetszik akkor ne hallgasd, szerintem senki nem kötelezett rá de attól még ne zenei ízlés alapján ítéld meg az embereket.

2021. júl. 5. 04:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!