Szerintetek ez jó zene?
2021. jún. 22. 18:33
61/75 A kérdező kommentje:
már része az életemnek, lassan több időt töltök vele, mint a zenés kérdéseim kiírásával! pedig csak 1 órája ismerem, de plátói szerelem ez, már régóta éreztem, előre! :)
2021. jún. 23. 23:43
62/75 anonim válasza:
Micsoda kis humoros is vagy. :D
63/75 A kérdező kommentje:
másképp nem lehet túlélni ebben a világban, ha túl komolyan vesszük. :)
2021. jún. 23. 23:49
64/75 anonim válasza:
Akkor nagyon unatkozhatsz, vagy szórakozott elme lehetsz... de szerintem keress valami normális hobbit vagy egy valódi csajt...
65/75 A kérdező kommentje:
szórakozott. rátaláltam a szórakozásomra anélkül, hogy keresnem kellett volna. és fizetnem se kellett érte. :)
2021. jún. 23. 23:55
66/75 anonim válasza:
Nehogy azt hidd, hogy komolyan írtam, tudod irónia, elején feltünt a dolog, hogy célozgatsz, csak gondoltam, hadd hidd hogy nem tünik fel :D
67/75 A kérdező kommentje:
oksa, pedig eddig mindent elhittem, amit rólam leírtál! :))
2021. jún. 24. 00:04
68/75 anonim válasza:
Na akkor tartsd be azt is hogy ma nem irsz ki ilyen kérdést, menni fog?:D
69/75 A kérdező kommentje:
becsszó, ma egy ilyen kérdést se fogsz látni tőlem, mivel ennyire kitartó és meggyőző voltál!
2021. jún. 24. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!