Szerintetek ez jó zene?
2021. jún. 22. 18:33
51/75 A kérdező kommentje:
egyébként segítek:
úgy tudsz tőle megkülönböztetni, hogy akárki az előadó, nála a kérdések két előadó összehasonlításában merülnek ki, és ha nincs is benne petra frey, a hashtagek közé akkor is beteszi. de kétlem ,hogy ezzel sikerül oldanom a téveszméidet, talán 1%-ban igen. :)
2021. jún. 23. 23:30
52/75 anonim válasza:
Most mi van, hát nem lenne jó, ha találkoznál valakivel aki ugyanugy gondolkodik mint te?
53/75 anonim válasza:
Aha, aha, ez aztán a megdönthetetlen bizonyíték most. :D :D
54/75 A kérdező kommentje:
én már megtaláltam a párom!
2021. jún. 23. 23:31
55/75 A kérdező kommentje:
hát figyelj, annál több, mint amiket te eddig mindenféle érv és képi bizonyíték nélkül "alátámasztottál". :)
2021. jún. 23. 23:32
56/75 anonim válasza:
Az suttogja a hangokat, hogy mit kell tenned, a " párod " ?
Az meg továbbra sem bizonyíték, hogy nincs ott egy kulcsszó.
57/75 A kérdező kommentje:
nem, a párommal épp itt beszélgetek gyakorikérdéseken. :) nemrég jöttem össze vele. :D
2021. jún. 23. 23:35
58/75 anonim válasza:
Ja oké, oké, mellékesen unalomból akkor közben néha kérdezgetsz ez jó zenéseket. :D
59/75 A kérdező kommentje:
igen, azt hiszem, bár nem vagyok benne biztos, hogy ez a mondat mit jelent. remélem nincs semmi hátsó szándék mögötte!
2021. jún. 23. 23:39
60/75 anonim válasza:
Huhh, ennyire bonyolult mondat volt, hisz ezt csinálod nem, hát beszélgetsz a " pároddal " és közben néha unalomból kiírsz egy "ez jó zene" kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!