Szerinteteka Depeche Mode tényleg depresszív?
Én inkább komolyabbnak, elmélyedősebbnek tartom a zenéjüket. A mai sok tinglitangli szarhoz képest lehet, hogy a filozofikusabb hangvétel miatt sokaknak gyászosnak tűnik, de nekik azt javaslom, hogy hallgassák a vörk hárd pléj hárd vörk hárd pléj hárd szarokat, meg avicicit meg ezt a sok mai színvonaltalan ökörséget.
Én mostanában ezt naponta 20x-30x is meghallgatom, sokkal jobb, mint a nagylemezes kivitel.
A Delta Machine album Broken c. száma, de stúdióban eljátszva, nagyon jó hangszereléssel. Nálam ez az igazi igényes zene:
Igen, a Broken egy gyonyoru szam, ami kiszoritja belolem a levegot is, ha hallom. Broken studio session 4EVER. :3
(mobilon nincsenek ekezetek sajna... :( )
És ha megfigyeled, a studio session sokkal jobb zenei aláfestést kapott, mint az album verzió.
Annyira el van találva benne az összes szintetizátorszólam, hihetetlenül jól sikerült szám.
Én 41 éves vagyok már, fiatal srácként nagy Mode-os voltam, Dave haj, ruhák, totál hardcore DM életérzés. Aztán eltávolodtam a zenekartól, de most újra nagyon sokat hallgatom őket. A Broken studio session-t van, hogy egy nap 50-60 alkalommal és nem unom meg. Magam is meglepődtem ezen.
A 41 éves rajongó vagyok. Azért ne magázódjunk már, ha kérhetem :))))
A minap jártam úgy, hogy meguntam a sok avicicit meg dévid gettát, meg akont, meg iinfinitit és a sok sablonos szart a munkahelyemen (egy telekommunikációs cég ügyfélszolgálatán dolgozom, egész nap megy az IPTV-n az MTV) és a nagy TV-re behívtam a youtube-ról a Broken studio sessiont. Egyből azt kérdezte a kollégám, hogy nem nyom-e le ez a zene. Mert belátja, hogy igényes, de neki nyomasztó. Hát nekem meg ez a sok "stranpapucsban hepik vagyunk" stílusú hülyegyerek zene nyomasztó.
Kinek a pap, kinek a paplan....
Légyszíves, mutasd meg a barátaidnak ezt a számot, akik azt mondják, hogy a DM depresszív, és légyszi mondd meg nekik a nevemben is, hogy hallgassák végig :) Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!