Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek ez jó zene?

Szerintetek ez jó zene?

2021. jún. 22. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 A kérdező kommentje:
olvass a sorok között :)
2021. jún. 23. 23:04
 42/75 anonim ***** válasza:
67%

Igazából azt sem tudom, mi értelme ennek, egyértelműek a dolgok.

Részemről írtam, könnyű felismerni, innentől meg részemről annyi, hogy jelzem, hogy te vagy ismét, legalább más nem fecsérli az idejét, mert épp nem ismer és azt hiszi, hogy komoly kérdés.

2021. jún. 23. 23:07
 43/75 A kérdező kommentje:
azt hittem, hogy ez már futott kör, és tovább léptünk már azon, hogy ezeket a kérdéseket ugyanaz teszi fel (akire csak Te-ként hivatkozunk, aki én vagyok :)). most meg visszajutottunk ide...
2021. jún. 23. 23:10
 44/75 anonim ***** válasza:
51%
Igazából ha nem lenne a dolog mögött semmi, akkor nem is kötöttél volna bele a dologba, hanem siman figyelmen kívül hagyod.
2021. jún. 23. 23:13
 45/75 A kérdező kommentje:

nincs mögötte semmi, és nem is abba a dologba kötöttem bele, hanem az ellenem felhozott alaptalan vádakba. azt elég hamar tisztáztam, igaz, kétszer is le kellett írnom (most fogom harmadjára, figyeld :)), hogy nincs mögötte semmilyen hátsó szándék. na meg most találtál két olyat a fene tudja hány ilyen kérdés között, ami szerinted bicskanyitogató, mert vagy kisebbségi vagy (mondjuk ilyen zenére nem emlékszem, hogy tettem volna bele kérdésembe, ezt is linkelhetnéd), vagy nem kedveled a grand queeneket/meleg előadókat.

amikor figyelmen kívül hagytam az alaptalan vádakat, akkor törölték a profilomat.

2021. jún. 23. 23:18
 46/75 anonim ***** válasza:
51%
Alaptalan igen... Azt sikerült elolvasni, hogy ismernek amúgy, egyedül annyi a trükk, hogy szabályzat szigorúan véve nincs rá ami alapján tilthatnak, ezért van az, hogy mindig eljutsz pár kérdésig, mielőtt tiltanak. Nem mellesleg ezt meg még talán pár hónapja írta valaki egy trollokrol feltett kérdésben, ahol szóbakerült a szórakozás részleg trollja is, ott egyik felhasználó írta, hogy e-mailezett a moderátorokkal és onnan tudja mindezt.
2021. jún. 23. 23:24
 47/75 A kérdező kommentje:
tehát még mindig ott tartunk, hogy petra freynek gondolsz?
2021. jún. 23. 23:25
 48/75 anonim ***** válasza:
51%
99% eséllyel igen, vagy ha a maradék egy százalék akkor meg keresd fel, mert valamiért nagyon ugyanaz a " hobbitok ".
2021. jún. 23. 23:27
 49/75 anonim ***** válasza:
51%
" Mi a véleményed erről " ?:D :D
2021. jún. 23. 23:28
 50/75 A kérdező kommentje:
azt hittem, ennél többre futja tőled, kedves troll.
2021. jún. 23. 23:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!