Szerintetek ez jó zene?
Igazából azt sem tudom, mi értelme ennek, egyértelműek a dolgok.
Részemről írtam, könnyű felismerni, innentől meg részemről annyi, hogy jelzem, hogy te vagy ismét, legalább más nem fecsérli az idejét, mert épp nem ismer és azt hiszi, hogy komoly kérdés.
nincs mögötte semmi, és nem is abba a dologba kötöttem bele, hanem az ellenem felhozott alaptalan vádakba. azt elég hamar tisztáztam, igaz, kétszer is le kellett írnom (most fogom harmadjára, figyeld :)), hogy nincs mögötte semmilyen hátsó szándék. na meg most találtál két olyat a fene tudja hány ilyen kérdés között, ami szerinted bicskanyitogató, mert vagy kisebbségi vagy (mondjuk ilyen zenére nem emlékszem, hogy tettem volna bele kérdésembe, ezt is linkelhetnéd), vagy nem kedveled a grand queeneket/meleg előadókat.
amikor figyelmen kívül hagytam az alaptalan vádakat, akkor törölték a profilomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!