Mit tegyek ? Nem lehet gitáron a kulcsot tekerni.
Figyelt kérdés
Vettem akusztikus gitárra fém húrokat ( Cleartone a márka ) és az utolsó húrt nem lehet elég magasra felvinni , mert egyszerűen nem bírom a kulcsot tekerni. Mit tegyek ? 5k volt , nem szeretném kidobni2021. jún. 10. 20:55
1/16 anonim válasza:
Mi az hogy nem bírod tekerni? És melyik az utolsó? Honnan nézve?
2/16 A kérdező kommentje:
A legmélyebb , és most tettem be az egyel magasabbat és az se megy. Nem lehet jobban tekerni , meg se mozdul
2021. jún. 10. 21:18
3/16 A kérdező kommentje:
És most néztem , annyira feszesek , hogy elkezdték "felvágni" ott ahol a gitár fogja a húrt
2021. jún. 10. 21:20
4/16 Mojjo válasza:
Egész pontosan milyen gitárról van szó?
5/16 A kérdező kommentje:
Hát egy fél cm-es bevágást csinált a gitárba a középső húr miközben hangoltam , hát ez 5k ->kuka + gitárhiba
2021. jún. 10. 21:32
6/16 Mojjo válasza:
Nem nylonhúros lenne ez a gitár véletlen?
7/16 A kérdező kommentje:
Egy gitár nem kompatibilis mindkettővel ? Ezt nem tudtam , akkor én vok a hivás 😭😭😭😭
2021. jún. 10. 21:37
8/16 Mojjo válasza:
Nylonhúros gitárra tilos fémhúrt rakni, mert esélyes, hogy tönkreteszi. Sajnos ezt most már te is tudod.
9/16 anonim válasza:
Fém húr nagyobb erővel húzza a nyakat. Kb. 60kg. Ragasztásokat elgyengítheti, főleg az ilyen gagyi gitároknál. Húrláb felszakad, nyak ragasztás sérül, kulcsok az indokolatlan tehertől megszakadnak. Venni kellene egy másik hangszert...
10/16 A kérdező kommentje:
Vettem rá nylon húrokat , és annak is a két legmélyebbjét nem lehet tovább tekerni , az előző húrokkal ilyen nem volt
2021. jún. 11. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!