Ha egy BTS dalokat nem ismerő embernek kellene TOP 5 dalt megmutatni amiről úgy gondolod tetszene, melyik választanád?
Tökéletesen egyetértek veled!
1. Fake love
2. Spring day
3. Mic drop
4. Blood, sweat and tears
5. ON
Ha kifejezetten olyat, amihez van mv, akkor ezek:
Mic drop (S.A.ver)
Idol
Not today
On
Dope/fire
Not today
Idol
Mic Drop
Dynamite
Fire
Kezdésnek Dynamite (elvégre már a csapból is ez folyik, ezért nem árt ha tudja kik is éneklik) és ezek után mindenképpen azokat mutatnám meg amik kapósabbak, és "nyugatosabbak". Szóval így nézne ki valahogy a listám.
1.Dynamite
2.Idol
3.Mic drop
4.Silver spoon
5.Fire
De ha ő nagyon nyitott akkor valahogy így nézne ki a lista.
1.Idol
2.Silver spoon
3.Black swan
4.I need u
5.Ma city
(6.Cypher pt. 4 csak azért mert a kedvencem)
Míg az első és a hármas a fejecskéjüket verik a falba,addig én leírom a saját top listám amit én ajánlanék ^^
1.Black Swan
2.Fake love
3.ON
4.Silver Spoon
5.Ugh
És az összes többi számuk:D
dynamite-ot hadjuk az egy ripacs szám... messze a legrosszabb
amúgy ha valaki nem ismeri akkor ne a top 5.őt hanem a legjobbat küld el neki
és most a csúf igazság! a bts évek óta ugyan azt a bőrt húzza le (jó persze ez nem az ő döntésük a cég csinálja ezt de mindegy) ha egy szám nem tetszik akkor a többi sem fog mert maga a stílus az mindegyikben nagyon hasonló a dallam a dinamika maga a szöveg is nagyon azonos szinte ugyan az! szeritnem érdemesebb lenne a régiek között a legjobbat elküldeni pl a legsikeresebbet...
én pl nem rég vissza néztem 1-2 bandánál a mostaniakat és a régieket és basszus ha a mostanit láttam volna elsőnek akkor az egész bandát dobtam volna mert egyszerűen annyira el ment az egész...! :/ (és több mint valószínű a fanok 90%-a is így lenne hogy már egyből dobta volna)
IDOL
ON
Fire
Not today
Mic drop
Szerintem ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!