K-poperek, melyik a kedvenc fiú és melyik a kedvenc lánybandátok?
Azt tudom hogy a BTS és a Blackpink a legnépszerűbb, úgyhogy akiknek ők a kedvencei, ők a másodikat is írják le!
Köszi a válaszokat!
Nem hiszem el hogy minden kérdés alatt van minimum 1-2 ember akik valahogy mindig össze kapnak..
BTS-en kívül a Shineet mondanám még kedvencemnek,,lánybandákból meg naaagyon sokat hallgatok de legyen az Everglow és a G-idle
Lány: Mamamoo
Fiú: NCT/WayV (én egyként tekintek rájuk, de a pontosság kedvéért kiírtam 😅)
#33 ez nagyon igaz! Én is ezt nem értem benne! „Mi a kedvenc kpop bandátok a BTS-en, és a Blackpink-en kívül? BTS”. De miért? Neki a szövegértése nem lehet jobb 1esnél, az biztos!
Na a kérdésre (sok lesz előre szólok, és nem is biztos, hogy benne lesz az összes, mert szoktam elfelejteni):
Lány: (Blackpink), Mamamoo, (G)Idle, BABYMONSTER, 2NE1, Twice, NMIXX, New Jeans, Le Sserafim, IVE, Red Velvet, Aespa, Everglow, Itzy. Ennyi jutott most eszembe.
Fiú: (BTS), Stray Kids, Bigbang, EXO, talán GOT7. Ennyi jutott az eszembe. Majd írok ha még eszembe jut valami.
Szóló: IU, Somi, Sunmi, HyunA, E'Dawn, és a csapatokból a szólók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!