K-poperek, melyik a kedvenc fiú és melyik a kedvenc lánybandátok?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy a BTS és a Blackpink a legnépszerűbb, úgyhogy akiknek ők a kedvencei, ők a másodikat is írják le!
Köszi a válaszokat!
2021. márc. 29. 12:58
22/67 anonim válasza:
21-es tényleg nem kötekedésből, de az volt a kérdés, hogy a BTS-en és Blackpinken kívül.
23/67 anonim válasza:
Fiú: SHINee
Lány: Red Velvet, f(x) (hiányoznak 😭)
24/67 anonim válasza:
Blackpink az ultom, Twice és Aespa a második kedvencem. Fiúk közül a BTS, Stray Kids és az NCT. De inkább lánybandás vagyok.
25/67 anonim válasza:
Egyébként csak szerintem veti meg sok kpopper a Blackpinket?
26/67 anonim válasza:
Én egyáltalán nem vetem meg őket, egyszerűen nem ők a kedvenceim. Mondjuk ezt a szintű hypot ami körülöttük van azt nem értem. Ennyivel nem jobbak, mint a többi,sőt szerintem vannak náluk sokkal jobbak is
27/67 A kérdező kommentje:
Én nem vetem meg őket, csak szerintem nem jobbak annyival a többiektől, mint amennyivel nagyobb figyelmet kapnak.
De azért örülök nagyon hogy kijutottak pl a Coachella-ra.
2021. márc. 31. 10:21
28/67 anonim válasza:
Amúgy fa-szom, mit kell lepontozni azon hogy a BTS-t írtam?xddd Meglátszik a kpopperek értelme kéremszépen, szánalmas.:D
29/67 anonim válasza:
Utolsó: a kérdés az volt hogy a BTS- en kívül (!!!) ki a kedvenced!
30/67 anonim válasza:
Nincs kedvencem a BTS-en kívül!! négy ! Na ilyenkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!