K-poperek, melyik a kedvenc fiú és melyik a kedvenc lánybandátok?
Azt tudom hogy a BTS és a Blackpink a legnépszerűbb, úgyhogy akiknek ők a kedvencei, ők a másodikat is írják le!
Köszi a válaszokat!
30-as gondolom ezzel sincs gond, bár akkor nem biztos, hogy kell válaszolnod, de ha mindenképpen szeretnél, akkor sztem jobb lett volna, ha ezt az elején odaírod, hogy nincs kedvenced rajtuk kívül.
Egyébként nem ismersz másokat, vagy tényleg nincs több ami tetszik?
Miért lenne diszkrimináció kedves utolsó? 😂
Tudom hogy a BTS-t sokan szeretik, arra voltam kíváncsi hogy rajtuk kívül kiket szeretnek még. Azt kérdezek amit csak akarok.
Légyszi ne tedd tönkre a kérdésem, köszi.
37. Jaj a kis kételkedő, feltételező, személyeskedő. Nagy gondolkodó lehetsz. Mégis mi az, hogy elmond rólam valamit, hogy kit szeretek hallgatni és kit nem? Anyukám, a BTS sokadik banda volt, akit megismertem. --> előttük is, utánuk is tonna mást hallottam, de mint banda, nekem csak BTS. A kérdés ez volt. Tedd már tisztába magadban, hogy mit akarsz mondani légyszike.
Köcsög ítélkező vagy és még gáz is.
Ízlések és pofonok. De ettől függetlenül egy olyan kérdésre, hogy a BTS-en és Blackpinken kívül mi a kedvencetek? Erre egy BTS válaszként, ha megfeszülsz akkor sem jó válasz. És ez nem ízlés dolga, hanem szövegértelmezés.
Figyi mindenki tudja, hogy a 90%nak a BTS vagy a Blackpink a kedvence. Nyilván a kérdező ezeket a kommenteket akarta elkerülni, illetve, hogy rajtuk kívül még miket szeretünk még. Ha nincs ere válaszod akkor nem kell válaszolni. Vagy ennyire fontosnak érzed mindenkivel közölni, hogy neked csakis a BTS létezik? Nem értelek.
“ Figyi mindenki tudja, hogy a 90%nak a BTS vagy a Blackpink a kedvence. Nyilván a kérdező ezeket a kommenteket akarta elkerülni, illetve, hogy rajtuk kívül még miket szeretünk még.”
Igen, köszönöm szépen, pontosan!
#38 ne beszélj már személyeskedésről amikor te kezdtél leszánalmasozni mindenkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!