K-poperek, melyik a kedvenc fiú és melyik a kedvenc lánybandátok?
Azt tudom hogy a BTS és a Blackpink a legnépszerűbb, úgyhogy akiknek ők a kedvencei, ők a másodikat is írják le!
Köszi a válaszokat!
De kajak egy normális kpopos kérdés nincs itt gyakorin, anélkül hogy az emberek ne ugranának egymásnak. Mi lenne ha ezt élőben kellene megvitatni? Jézusisten’ bele sem merek gondolni!
Valaki ott amúgy írta,hogy vannak a BTS-nél jobbak is,csak ki kéne nyitni a idézem “fülecskéjét”
És ha őt más banda nem fogta meg? ez kérem szépen nem az ő hibája (és mégegyszer ismétlem, senki oldalán nem állok viszont ez tény!) ez ellen semmit nem tehet,ha neki ez az ízlése akkor ez. És ott van a fact,hogy minden banda különleges és jó a maga módján, tehát olyan hogy “jobb” nincs. Ugyanis valakinek az Ateez a jó (példának) valakinek a Stray Kids valakinek meg a BTS. Hiába neked jó,ha xy-nak/nek nem jón be a banda imidzse/stílusa. Aztán kövezettek meg ezután azt sem bánom,de ez az igazság.
Figyi ezt tökre megérteném egy olyan kérdésnél, ahol az lett volna a kérdés, hogy melyik a kedvenced. De nem ez volt. Olvasd vissza. Az meg nehogy már az én hibám legyen, hogy vki nem tud szöveget értelmezni. Vita lezárva. Nyugodj meg te, és mindenki. A kérdésre kell válaszolni és nincs vita sztem. Látod a kérdező is szóvá tett nem csak én. Úgyh erről ennyit.
Egy olyan kérdéshez ahol a kedvenc hip-hop előadókat kérdezik nem írom be h Metallica.
Jaj esküszök a fülecskés ember volt a legbetegebb a kommentszekcióban.:D
Mellesleg 49%-ban vagyok BTS-es, és 51%-ban orosz/ukrán zenés, hát megnézném az arcát, ha én úgy akarnám neki megmutatni a jó orosz zenéket, mint ő nekem a sok csodajó koreai bandát, mert rossz a fülecskéje.:DDD Aranyvirágszál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!