Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Teljesen kezdő vagyok, soha...

Teljesen kezdő vagyok, soha nem volt hangszer a kezemben, milyen gitárt vegyek?

Figyelt kérdés
El szeretnék kezdeni gitározni, mert nagyon megtetszett az ötlet, viszont fogalmam sincs, hogy milyen gitárt vegyek. Elektromos gitárt szeretnék, ami kezdőknek is jó, de ha eleget gyakorlok, akkor haladóknak is megfelel. Illetve mik az alapvető, elengedhetetlen kiegészítők? Előre is köszi a segítséget :D

2021. márc. 5. 19:09
1 2
 11/19 Mojjo ***** válasza:
100%

@9: De, tökéletes, HA és.csak ha a nylonos hangja tetszik, illetve ha klasszikus, vagy flamenco zenét szeretnél játszani.

Mindkettő Valencia nylonos amúgy, egyik sem fémhúros. A klasszikus gitárok mindig nylonosak.

2021. márc. 5. 21:27
 12/19 FlowPow ***** válasza:
#10 köszi :)
2021. márc. 5. 21:33
 13/19 FlowPow ***** válasza:
#Mojjo de komolyan árulnak Valenciát fém húrral.. :D és "klasszikusként" van feltüntetve
2021. márc. 5. 21:36
 14/19 Mojjo ***** válasza:
100%
@13: Akkor ott vagy a klasszikus, vagy a fémhúr félre van írva. Szerintem a fémhúr lesz elírva, mert nem rémlik, hogy a Valencia gyártana fémhúros gitárt. Belinkelnéd?
2021. márc. 5. 21:38
 15/19 FlowPow ***** válasza:

Igen, most néztem, hogy rosszul emlékeztem xD

ez volt amire emlékeztem:

[link]

Egyébként MSA CW 160-ról mit gondolsz? Úgy látom az jó Pop-rock hoz..

2021. márc. 5. 21:46
 16/19 Mojjo ***** válasza:
100%

@15: A leírás klasszikus gitárt ír, de a képen nem klasszikus gitár van.

Két jó tanács:

- Hangszert csak hangszerüzletből vegyél. (Ha online vásárolsz, akkor is)

- Ha fémhúrosat akarsz, a Cort AD-810 a legolcsóbb, ami bátran megvehető.

2021. márc. 5. 22:07
 17/19 FlowPow ***** válasza:
@Mojjo Köszönöm szépen! :)
2021. márc. 6. 06:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100k körüli pénz kell, hogy elektromosgitár lógjon a falon+egy kombó+multieffekt. Persze mindenből a gagyi lesz ennyiből, szóval érdemes inkább 150 körül gondolkodni és még akkor is sakkozni kell, de már össze lehet hozni valamit. Ha ez sok és kitartasz az 50ezer körüli befektetésnél, akkor vegyél akusztikus gitárt. Nagyon jól lehet azzal is szórakozni.
2021. márc. 6. 07:03
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb az lenne ha szétnéznél hangszerüzletekben és testközelből ismerkednél a felhozatallal. Nem kell egyből vásárolni, nem is várják el ugyanis szoktak lenni használt bizományos gitárok amiket érdemes megfontolni valamint laikusként is meg tudod különböztetni a minőségit a gagyitól. Láttam már olyat hogy több évtizede megvásárolt még fóliás ritka jó gitárt tettek ki nevetséges áron.
2021. márc. 6. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!