Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elektormos dob teljesen...

Elektormos dob teljesen kezdőnek? Milyet mennyiért?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék belevágni 27 éves "vén" fejjel a dobolásba, amit teljesen a nulláról kezdenék. Társasházi életet élvén csak az elektromos dob az ami szóba jöhet. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.

Először is milyet és mennyiért? Jó lenne az elején a lehetőségekhez képest kedvező áron megúszni, főleg amíg még azt sem tudom, hogy menni fog e vagy sem, viszont ha úgy alakulna akkor pl 1 év múlva teljesen új felszerelést sem szeretnék venni újra. Mi lenne az az arany közép út ami kezdőként megfelel, de ha valami csoda folytán jól alakul a dolog akkor később is kellően kiszolgál? Annyi már világos, hogy a kétzónás az előnyös lenne. Ha van valami alap dobokból és cinekből álló szettem az később könnyen bővíthető vagy ez már nagyon márka és típus függő? 100-200 ezerből jó lenne megúszni a dolgot az elején de ezt most még nagyon mellékesen íom, mert még csak most kezdtem el utána járni a dolgoknak még csak nagyon kezdetleges információim vannak a témával kapcsolatban. Igazából ez az ami nem világos, hogy ha pl megveszek egy (teljesen hasraütés szerűen példaként írt) Alesis Surge Mesh kitet akkor azt később 1-1 plusz elemmel lehet bővíteni vagy ez nem ilyen egyszerű? A napokban tervezek bemenni egy hangszerüzletbe is ezeket megkérdezni, csak gondoltam addig is begyűjtök pár alap információt, hogy konkrétabb elképzeléssel tudjak már ott érdeklődni.

2019. okt. 26. 01:42
 1/1 anonim válasza:

Szia,

úgy úszod meg az elején kedvezően, hogy keresel egy próbatermet, ahol tudsz gyakorolni az ottlévő hangszeren.

Ha budapesti vagy akkor az könnyen megoldható.

én elektromos dobot erről az oldalról rendeltem

[link]

2019. nov. 22. 04:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!