Elektormos dob teljesen kezdőnek? Milyet mennyiért?
Sziasztok! Szeretnék belevágni 27 éves "vén" fejjel a dobolásba, amit teljesen a nulláról kezdenék. Társasházi életet élvén csak az elektromos dob az ami szóba jöhet. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
Először is milyet és mennyiért? Jó lenne az elején a lehetőségekhez képest kedvező áron megúszni, főleg amíg még azt sem tudom, hogy menni fog e vagy sem, viszont ha úgy alakulna akkor pl 1 év múlva teljesen új felszerelést sem szeretnék venni újra. Mi lenne az az arany közép út ami kezdőként megfelel, de ha valami csoda folytán jól alakul a dolog akkor később is kellően kiszolgál? Annyi már világos, hogy a kétzónás az előnyös lenne. Ha van valami alap dobokból és cinekből álló szettem az később könnyen bővíthető vagy ez már nagyon márka és típus függő? 100-200 ezerből jó lenne megúszni a dolgot az elején de ezt most még nagyon mellékesen íom, mert még csak most kezdtem el utána járni a dolgoknak még csak nagyon kezdetleges információim vannak a témával kapcsolatban. Igazából ez az ami nem világos, hogy ha pl megveszek egy (teljesen hasraütés szerűen példaként írt) Alesis Surge Mesh kitet akkor azt később 1-1 plusz elemmel lehet bővíteni vagy ez nem ilyen egyszerű? A napokban tervezek bemenni egy hangszerüzletbe is ezeket megkérdezni, csak gondoltam addig is begyűjtök pár alap információt, hogy konkrétabb elképzeléssel tudjak már ott érdeklődni.
Szia,
úgy úszod meg az elején kedvezően, hogy keresel egy próbatermet, ahol tudsz gyakorolni az ottlévő hangszeren.
Ha budapesti vagy akkor az könnyen megoldható.
én elektromos dobot erről az oldalról rendeltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!