Semmi esélyem nincs az álmaimat valóra váltani?
Figyelt kérdés
A legnagyobb álmom, hogy énekes legyek. Az iskolában mondták már,hogy jó hangom van... Nem tudom hogy kezdjek neki... Az apám a fejemhez vágta,hogy amiben csak jó vagyok, nem kiemelkedő, annak ne tulajdonítsak nagy figyelmet. Szeretnék youtubera feltölteni éneklős videókat,viszont kéne segíség... Nincs pénzünk mikrofonra meg ilyenekre. Egyszerűen csak állítsam valahova a telefont, vegyek fel egy fülest és énekeljek a hangszóróba? Utána hogyan vágjam alá a zenét? Vagy közben indítsam el gépen? Nagyon szeretnék tenni az álmaimért és bizonyítani, amíg fiatal vagyok, hiszen egyszer élek. Arra is gondoltam,hogy tiktokon vannak ilyen kihívós éneklős videók és arra fogok duettezni.2021. márc. 4. 20:26
1/3 A kérdező kommentje:
Mármint ahhoz kéne segítség/magyarázat,hogy vegyem fel a videókat
2021. márc. 4. 20:27
2/3 anonim válasza:
OMG!
IRATKOZZ be inkább egy zeneiskolába..
3/3 anonim válasza:
Én tudok neked ebben segíteni, ha szeretnéd. Persze a lényegi munkát az útmutatásaim alapján neked kell majd elvégezni, de elindulni segítek neked. Hosszútávon mindenképp be kell majd szerezned egy jó minőségű mikrofont, ég és föld a különbség, de kezdésnek, amíg többnyire csak próbálkozol jó lesz az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!