Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért felejtem el az álmaimat...

Miért felejtem el az álmaimat olyan gyorsan?

Figyelt kérdés
Ma egy nagyon jó álmom volt, egy hatalmas katymasz szokás szerint, de ettől függetlenül csodás érzés volt. Valamilyen természetfeletti lény voltam, repültem, azzal voltam, akiért az eletben odavagyok, most először álmodtam vele, sokáig egy kastélyban voltunk... nagyon súlyosan depressziós vagyok, ezért gyerekkorom óta a maladaptiv almodozasba menekülök, ez az alom magától olyan volt, mintha álmodoznék. Egy igazi alom sokkal intenzívebb emlék, ezért nagyon sajnálom, hogy mar most alig erzek belőle valamit, pedig csak par órája ébredtem... mások olyan részletesen leírják, hogy mit álmodtak, en pedig másnapra mar semmire nem szoktam belőlük emlékezni. Lehet ez ellen tenni valamit?
2020. aug. 16. 12:25
 1/2 anonim válasza:
A tudatosság hánya miatt. Koncentrálj időnként. Spiritualitás vagy sakk😃
2020. aug. 17. 04:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Esetleg azt próbáld ki, hogy amikor álmodsz valamit, azonnal írd le vagy vedd fel diktafonnal.

Ne menj előbb wc-zni, fogat mosni, hanem maradj az ágyban, idézd fel az álmot magadban többször. Így meg tudod jegyezni, plusz le is írod. Nagyon jól fogsz emlékezni, ha rendszeresen így csinálod.

Persze, ha nagyon kell wc-zni, akkor oda menj először.

Lefekvés előtt érdemes nem filmezni, gépezni, akkor is jobban lehet emlékezni az álmok tartalmára.

2020. aug. 18. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!