Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Utálom már az álmaimat....

Utálom már az álmaimat. Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Szóval egy osztálytársam egy éve tetszik. Pont azóta mióta megismertem. De nem viszonzott. És nagyon nehéz rajta túl lépnem. És amikor végre azt hiszem, hogy túl léptem rajta akkor álmodok vele. Mármint 2-3-4 hete már túl léptem rajta. Nem gondolkodok rajta, és nem úgy nem gondolkodok rajta, hogy direktbe elnyomom magamban a gondolatot hanem egyszerűen nem érdekel, nem érzem úgy, hogy ő a tökéletes hanem egyszerűen nem gondolok rá. És azután, hogy már egy ideje nyugalomban vagyok miatta aztán vele álmodok valami hülyeséget ami miatt eszembe jut, hogy milyen király lenne vele lenni és egy hétig szarul érzem magam. ÉS ez ismétlődik egy fél éve. Pl a mai álmom: Szakított a mostani pasijával a csaj (akibe szerelmes vagyok) és mesél nekem, hogy tök véletlenül betört a volt pasijához ellopta a pólóját és abban aludt. Én meg kiakadtam és elrohantam dühösen (de még nem jártunk). Majd elmentünk és megbeszéltük, hogy nincs gond és megbeszéltük, hogy bemutatjuk egymásnak a szüleinknek. (mármint én őt a saját szüleimnek, ő meg engem az ő szüleinek)

És meg nem álmodtam rész igazából a lényeg, hogy ezek az álmok mindig valahogy eszembe juttatják, hogy milyen király lenne vele lenni.

Mit csináljak? Ez mit jelent?

2018. máj. 8. 18:21
 1/1 anonim válasza:

ilyenek az álmok.

nekem az első és eddig egyetlen fiú aki úgy igazán tetszett (nagy szerelmem?) mai napig szerepel az álmaimban hiába már majdnem egy éve hogy nem is láttam és mindketten tudjuk hogy nem lesz köztünk semmi.

mégis egyik nap azt álmodtam lány létemre kérem őt hogy vegyen feleségül

:DDD hát ez van

majd elmúlik ha lesz helyette más. de addig ez van

2018. máj. 8. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!