Hogyan befolyásoljam/kontrolálljam az álmaimat?
Figyelt kérdés
Szeretnék végre egy olyat álmodni,hogy egy lánnyal beszélek (aki ráadásként tetszik is),ha már a való világbannem nagyon megy :D2015. ápr. 25. 21:14
1/8 anonim válasza:
Na erre én is kíváncsi lennék. :D
Bocsi, választ nem tudok.
2/8 anonim válasza:
Ezen én is sokat gondolkodtam :D Sajnos a legnagyobb hülyeség közben sem jövök rá, hogy éppen álmodok :/
3/8 anonim válasza:
Azt kell csinálni lefekvés előtt,hogy vizuálod a helyzetet,és mondogatod magadban hogy az álmodban emlékezni fogsz rá hogy az csak álom.Kell egy kis gyakorlás hozz,de meg lehet csinálni.Én ezt üldözős álmokban csináltam : nem futottam el,hanem megfordultam,és megkérdeztem az üldözőtől hogy mi az isten facáért kerget :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi,majd mindjárt megpróbálom,hátha sikerül :D max. majd gyakorlok rá
2015. ápr. 25. 21:22
5/8 anonim válasza:
befolyásolni sehogy, kontrollálni már lehetséges.
Ha benne vagy egy álomban, azt érezni fogod benne, hogy tudatos álmodás-e vagy nem...
Tudatos álomban, félig ébren vagy...ilyenkor képzeld el amit szeretnél álmodni, és azt fogod álmodni...Fura ilyet mondani, de ilyenkor vannak érzéseid, fájdalmaid, meg a hangokat is hallod...
6/8 anonim válasza:
Nekem volt egy jó álmom, mert eddig sehogy se álmodtam.Amúgy valaki tudja, hogy én miért nem álmodok mostanában soha? Na de volt most egy jó, hogy: épp horgásztam este, és valaki ott mondta nekem, hogy itt van a tóparton a lány is. (egyébként már rég óta, nagyon rég óta tetszik) aztán már egyszercsak kettesben lettünk. És csak nézett rám, és mosolygott, én meg kérdeztem tőle, hogy mi van? De ő egy szót sem szólt. És kb ennyi volt :/ nekem nincs nagy álmom. De miért nem álmodok??
7/8 anonim válasza:
3as! Kíváncsi vagyok, mit mondott az üldöző? :D
8/8 anonim válasza:
#6-os nyugodj meg:)
mindenki álmodik de nem mindig emlékszünk az álmainkra:)
Lehetséges hogy az a lány egy álmodban válaszolt már hogy mi az de nem emlékszel rá:D :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!