Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogy tudom befolyásolni az...

Hogy tudom befolyásolni az álmaimat?

Figyelt kérdés
Például hogyan tudom elérni, hogy arról álmodjak amiről szeretnék?

2020. nov. 14. 16:35
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
félálomban, nekem reggel a nagy lustálkodás közepette az ébrenlét és az álom határán sikerült. Egyébként nagyon nehéz, nekem is nagyon véletlenül sikerült és egy 10-20 évig biztos nem fog újra sikerülni, nagyon kicsi az esélye
2020. nov. 14. 18:26
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Hat hogy pontosan mit almodj azt nem tudom. De hogy tudd hogy almodsz es iranyitani arra vannak kulon fele modok.

Nekem momdjuk masokhoz kepest gyakrabban megesett mar hogy tudom hogy almodok epp. Aztan olvastam ezt a trukkot amivel fel ismerheted hogy almodsz:

Kezd el naponta parszor (ha hosszabb a kormod) pl. erossebben szurkalni a tenyered.

En 3 nap utan almodtam hogy mentem egy dombon es ugyan ugy elkezdtem szurkalni a tenyerem viszont nem ereztem a szurast es egybol ra jottem hogy almodok. Marha jo volt. Ott orultem magamnak mint a hulye es elkezdtem iranyitani az almom meg minden hulyeseget megtenni!

2020. nov. 14. 18:44
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azta 2, köszi, megfogadom a tanácsod:)

2020. nov. 14. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:
69%

Tudatos álmodás, angolul lucid dreaming, keress rá. Van, akinek könnyebben megy, van, akinek nehezebben, de általában sok munka kell hozzá. Vezess álomnaplót, keress közös motívumokat az álmaidban, végezz valóságteszteket. Amit a második hozzászóló írt, az is egyfajta valóságteszt, de azon kívül is rengeteg van. A lényeg, hogy rendszeresen kell csinálni.

Vannak más módszerek, WILD, DID WBTB, stb, olvass utána és próbáld ki a legszimpatikusabbat. Legyél kitartó, és sikerülni fog.

2020. nov. 14. 19:33
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Létezik telefonos app is hozzá, pl.Lucidity,ahol beállíthatsz valóságellenőrzésre emlékeztetőket,lejegyezheted az álmokat stb.
2020. nov. 14. 19:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2020. nov. 14. 20:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Komplett szakirodalma van. Tudtommal az első, magyarul is megjelent könyv ez:

Kaleb Utecht - Paul Tholey

Alkotó ​álom. Álomkonroll

Bioenergetic, Budapest, 1991

196 oldal · ISBN: 9630291266 · Fordította: Hajós Gabriella

Jó kis könyv, a módszere egyszerű, ajánlom.

2020. nov. 14. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!