Lehetséges befolyásolni az álmaimat? Ha igen hogy tehetném meg?
Én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni :)
Mindig is fantáziadús voltam, és hát egy időben rászoktam, hogy elalvás előtt... nem is tudom hogy mondani, házilag gyártott minisorozatot nézek xD
Magyarul elképzeltem egy történetet, próbáltam vizuálisan megjeleníteni magam előtt, és ment.
Sok gyakorlás után az álmaimat is könnyűszerrel tudtam, és tudom befolyásolni a mai napig.
Rémálmom azóta sem volt, mert ha valami rossz dolog történne, mindig felveszem a kesztyűt :))
Én meg egész életembe fantáziálok meg álmodozok, mégsem volt egy tudatos álmom se :(
Ez miért van?
Pedig nagyon szeretnék
Valószínűleg azért, mert én valahogy, véletlenül megtaláltam az átmenetet a kettő között :)
Mindig lefeküdtem rendesen alváshoz, de igyekeztem ébren maradni és álmodozni. Eleinte belealudtam hamar, de egy idő után egyre tovább ment a dolog.
Volt, hogy egész éjszakát végigvittem, de reggel kipihentem ébredtem, tehát valószínűleg egy idő után belealudtam, és tudatosan álmodtam tovább, amit.
Sajnos kimaradt egy hosszú idő stressz miatt, azóta a "filmgyártás" nehezebben megy, de az álmaimat továbbra is tudom irányítani teljes mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!