Miért mondja mindenki ezt a Blackpinkre?
Mostanában mindenhol csak azt látom, hogy mindenki azzal jön, hogy úgy néznek ki mint a prostituáltak.
És akkor mi van?? De komolyan xdd.
Mi a bajotok a prostikkal? :DDD (egyébként meg szerintem nem is néznek ki úgy)
Utolsónak nem nézegetek direk róluk videókat, de ha benne vagy a kpop témában, akk egyszer-egyszer feltűnik a blackpink is, nem kell extra utánakeresni, h tudjad, mit csinálnak.
Másrészt, meg ki mondta, h az, amit a magyar 14-18 éves lányok 80%-a, aki hasonlóan öltözködik, felvesznek rendben van?😅 Sztem egyik sem jó
Szerintem sem néznek ki úgy mint a prostik.Énekesek,az lenne a gáz ha szimpla farmerbe es poloba enekelnenek.
Erdekes hogy pl Doja Cat-t es a tobbit nem piszkaljak mikor a fel segguk kilóg.
#83 a koreiaknak ez a szépségideáluk:)
so ne okoskodjál már annlkül hogy tájékozódnál<3
#85.
Ez oké, de miért kell úgy csinálni, mintha csak a blackpinket érné negatív kritika? Miért kell felhozni Doja Catet vagy akárki mást?
A bp fanoknak el kellene fogadnia, hogy bizony vannak olyan emberek is, akik nem kedvelek ezt a bandát, mint ahogyan minden más (nem kpop) fan is teszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!