Miért mondja mindenki ezt a Blackpinkre?
Mostanában mindenhol csak azt látom, hogy mindenki azzal jön, hogy úgy néznek ki mint a prostituáltak.
És akkor mi van?? De komolyan xdd.
Mi a bajotok a prostikkal? :DDD (egyébként meg szerintem nem is néznek ki úgy)
33 igen ilyesmi a téma
randizni sem szabadna de arra tudnak köpni
nem mellesleg ha valami nagyon kirívó azért az már túlzás... (hogy ne merjünk szólni)
nem mellesleg az egyik valóság showban mikor a házukban vagy miben voltak.. jennie csak egy fekete bugyiban volt! (oversized felső volt rajta de akkor is tele volt minden kamerákkal!)
Objektív szemszögből is a bordélyház stílusából merített ruhákat viselnek. Lehet, h te ezt nem így látod (pl. a suliban is láttam egy nagyon aranyos lányt, aki rózsaszín csipkés felsőt viselt, ilyen stílusban. Lehet, h nem tudja, h a bordélyházban vesznek fel ilyet, de az anyja csak tudja, nem?)
Szerintem egy nagyon rövid szoknya, nadrág, felső nem azonnal “prostis”, az egész öltözék együtt adja. Pl. necc, csipke, fűző, latex...
Ha meg emelett úgy táncolnak, ahogy a prostik, akkor már nem lehet letagadni, h olyanok, hasonlítanak azokra a nőkre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!