Nem olvastam el az összes választ, de nem értem a felháborodást az egyik válaszolónál. A koncerten viselt öltözetük és choreoikhoz szinte semmi közük nincs mert általában a vezetőség szabja ki.. És nekem egyébként kifejezetten tetszik az a stílus amit a lányok képviselenek akár a színpadon akár a való életben. Gyönyörűek és kész, de attól még ők se lesznek qrvák meg azok sem akik rajonganak értük... erről ennyit.
Operatőrnek semmi köze igy vannak előre le egyeztetésbe a céggel!
Az meg a masik hogy ott van maga a ruha is és nem az elso és nem is utolso volt
Nyissatok ki a szemeiteket vakcsiták
2021. jan. 29. 12:55
46/86 anonim válasza:
Itt mindenki lepontoz mindenkit annyira vicces. Amúgy Blinkek nem kell mindenáron védeni a kis kedvenceiteket, mert sokszor nem bántásból kritizálják őket hanem pont h az ő érdekükben. Amúgy meg kiváncsi lennék h a sok toxic blink közül mennyien ismerik őket 2016 óta és mennyien csak egy-két éve. S nagyja az sem tudta h 2016-ban k eszik-e vagy isszák a Blackpinket, most meg hü de nagy fanok és ők tudnak róluk mindent. Egy nagy tudodmit tudtok róluk. Semmit kb. Sőt kb senki sem tudja mi megy a háttérben. Mindenki ugyanszokból szenny a bulvársajtókból tájékozódunk. Sztem itt senkinek nincs YG-s kapcsolata. Innentől találgatunk, de egy biztos amerre megy a BP meg a YGaz hosdzútávon nem kifizetődő nekik. Pontozzatok le nyugodtan de 1-2 év múlva nézzétek meg kinek volt igaza. Már jön a következő YG girlgroup. Mit gondoltok h miért? Ha a BP bebukik ott a kövi. Erről szól ez az egész. Es vakok vagytok hogyha ezt nem veszitek észre.
2021. jan. 29. 15:30
47/86 anonim válasza:
Ha ennyi szabadidőd van, hogy ilyen összeesküvés elméleteket gyártasz meg szörnyülködsz olyan dolgokon ami egy performance része akkor csináld nyugodtan, csak másokra ne akard ráerőltetni az igazad. Főleg hogy a ruháik alapján ítélkezel amiket rájuk adnak. Tök mindegy hogy kellemetlenül érzik maguk benne, vagy nem, fel kell venni. De hát ez az ő dolguk, foglalkozz te is a magadéval és legyen egy szép életed! :)
2021. jan. 29. 15:32
48/86 anonim válasza:
46os vagyok. Nem tudom, h te kinek címezted ezt, de én nem beszéltem rukákról, meg összeesküvéselméletekről. Ha meg nem nekem szólt akkor bocsi.
2021. jan. 29. 15:47
49/86 anonim válasza:
47 itt csak a tagadok akarják rá erőltetni mindenkire azt hogy ők egy gramm cicit és feneket sem mutatnak soha!!!!!!!!!!!! mikor az egész abból állt!
amit meg 46 le írt az nem összeesküvés hanem az igazság! erről szól a kpop pár év rajongás az utolsó években a lányokat levetkőztetik hogy azt a minimális pénzt is kisajtolják mert jön a következő őket meg eldobják mint a használt bugyit... ennyi a lényeg!
a lányok életét meg szinte tönkre vágják! a kpop srácoknak csak futó kalandnak kellenek a kpop idol lányok nem velük akarnak komoly kapcsolatot pont amiatt amit a cégek csinálnak velük! a normál koreai srácok meg nem akarnak olyan barátnőt szintén akik levetkőztek a színpadon és mindenhol az folyik hogy kint van szinte az egész cici és a fél fenekük meg ott mutogassák a hajlataikat... a normál koreai srácoknak nem ez kell egyszerűen olyan társadalmi beidegződés van ott...
és nem is azért kezdte el az összes 2015-ben debütált lány csapat mutogatni magát hanem mert a végek most mutassák be az új csapatokat! szinte minden cég! és ilyenkor ki sajtolják amit lehet (persze a legtöbb floppol és csak a twice az aki ezzel több eladást tudott produkálni...)
2021. jan. 29. 15:58
50/86 anonim válasza:
Szerintem az nem kifogás, h szegénykének fel kell venni, mert ez van a szerződésben, tudják, h mi vár rájuk, és elfogadják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!