Miért mondja mindenki ezt a Blackpinkre?
Mostanában mindenhol csak azt látom, hogy mindenki azzal jön, hogy úgy néznek ki mint a prostituáltak.
És akkor mi van?? De komolyan xdd.
Mi a bajotok a prostikkal? :DDD (egyébként meg szerintem nem is néznek ki úgy)
11 na azért ilyen butaságokat ne akarj be állítani igaznak! pont erről beszéltem! és de pont hogy minden egyes koncerten kint van a fél fenekük és mellük... a "ki lógó has"? ugyan a bp-nek már régóta a fél fenék és mell a standard
és kérdező ariana...? hmmmm írd be gyakorin a nevét! :DDDD
keményen szapulják de főleg a viselkedése miatt... ott mindenki elfogadta hogy egy qurva... de a viselkedése az elfogadhatatlan éppen ezért is szapulják...
itt csak te nem tudod be látni a valóságot! úristen mekkora álszent vagy!
másképp látom? szerezz be egy jó szemüveget mert kb nem látod a legfelső betűt a látóteszten...
itt csak egyedül te nem tudod elfogadni ezért is akarod meg másítani a valóságot! csak hát azt nem lehet... -_-"
szívesen cáfolnálak még sőt tényekkel is és bizonyítékokkal is de mindketten tudjunk hogy ha én pirosat mutatnék de kapásból rá vágnád hogy kék... ":D
Személy szerint én még nem láttam olyan fellépést vagy koncertet, ahol kint lett volna a mellük vagy a fenekük (nem véletlen viselnek még a rövid naci alatt is még egy nadrágot, ami mindent takar).
És úgy viselkednek, mint egy prosti? Hol? Mikor? Egy-egy szám alatt elengedik magukat (ahol nincs koreo) és élvezik, amit csinálnak, attól már prostik?!
Egyet is kell, hogy értsek a kérdezővel de nem is..
ez egy jennie fancam és hát
mondjuk itt látszik hogy jisoot és őt eléggé p*csásan és ribisen öltöztették fel, viszont amúgy átlagban normálisan öltözködnek csak a stage outfit-ek néha elég kirívóak (de amúgy az ilyen ruhákat folyton csak ők ketten kapják,pl lisán még sosem láttam annyira hancur ruhákat)
plusz jennie néha tényleg hord olyan ruhákat amiből a melle is kint van dehát most mivan abban..az amcsi csajoktól még mindig vissza fogottabbak.
Mondjuk bomit a girl crush-ból hamarabb nevezném prostinak :D nézzétek utána
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!