Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan szerezzek pénzt hangsze...

Hogyan szerezzek pénzt hangszerre?

Figyelt kérdés

Sajna csóró vagyok. Közmunkán vagyok. Ugye ez a pár ezer forint az életre is kevés. A vírus miatt munka ebben a kis porfészekben nincs. De sajna megjelent az igény egy hangszerre. Mert az előző tökre ment.

Esetleg valami pályázat/segély bármi amit meg lehet pályázni?

Maszekolni maszekolok. De az kb az életre is elmegy, mert esti iskolába járok munka mellett. Valami tipp?

A hasznos válaszokat előre is köszönöm.

2020. dec. 10. 16:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
egetrengetően fontos pont most, ilyen körülmények között? ne vedd személyeskedésnek, én is voltam már olyan helyzetben, amikor választanom kellett, hogy a számlákat fizetem, vagy eszek, de egy ilyen helyzetben örüljön az ember, ha van mit enni, van tető a feje felett.. Pihentesd egy picita hangszer témát, inkább arra törekedj, hogy találj egy jobb állást, amiből tudod finanszírozni a költségeid.
2020. dec. 11. 07:29
 12/14 A kérdező kommentje:
Ez lesz. Amúgy villany gitár. Leszakadt a polc és összetört sajna. Még évekkel ezelőtt a sulis ösztöndíjamból spórolgattam össze. Meg persze a mostani sulira is koncentrálok. Addig képzem magam a maradék szabadidőmbe. :)
2020. dec. 11. 17:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Villany gitár 🤣

Pontosabban elektromos gitárnak vagy basszusgitárnak is nevezik!

2020. dec. 12. 01:55
 14/14 anonim ***** válasza:

@13 a villanygitár egy szleng rá..

@12 esetleg ha nem valami bóvli cucc, próbálj keresni olyan embereket, akik hangszerekkel foglalkoznak (javítanak, kereskednek), hátha kell valakinek alkatrésznek és meg tudtok egyezni valahogy.

2020. dec. 12. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!