Mi a véleményetek a Yamaha Tyros 1 es hangszerről és a Yamaha psr s750 ről?
Figyelt kérdés
S750-em van de nem vagyok vele kibékülve.
Valahogy nem az igazi, viszont a Tyros 1 meg elég régi már. De lehet el cserélném egy olyanra ami usb emulátoros.
2019. dec. 12. 18:23
1/2 anonim válasza:
Nem javaslom a Tyros 1-et, mert bár csúcskategóriájú, de régi hangszer. 2001-2002. körül dobták piacra. Mi bajod a 750-nel? Az egy modern, nagy tudású hangszer. Ha jól tudom, super articulation hangszínei is vannak, amit a Tyros 1 nem tud.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményed!
Igazából alig találni rá épkézláb stylokat és hangszineket amik mulatósdihoz jol szólnának.Amiket találok azok csörögnek csattognak.A szerkesztés meg nem az én műfajom. Elméletileg az audio stylokkal jó lenne de azt meg horror áron mérik gazdáik.
2019. dec. 12. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!