Hogyan szerezzek pénzt hangszerre?
Figyelt kérdés
Sajna csóró vagyok. Közmunkán vagyok. Ugye ez a pár ezer forint az életre is kevés. A vírus miatt munka ebben a kis porfészekben nincs. De sajna megjelent az igény egy hangszerre. Mert az előző tökre ment.
Esetleg valami pályázat/segély bármi amit meg lehet pályázni?
Maszekolni maszekolok. De az kb az életre is elmegy, mert esti iskolába járok munka mellett. Valami tipp?
A hasznos válaszokat előre is köszönöm.
2020. dec. 10. 16:15
1/14 anonim válasza:
Érdekes internetelérésed van, akkor még sem élsz akkora hatalmas mélyszegéységben.
2/14 A kérdező kommentje:
A vírus miatt kell mobilnetet vennem. Másképp hogy tanulhatnék?
2020. dec. 10. 17:44
3/14 anonim válasza:
Aha, tehát telik mobilra, mobilnetre, gondolom éhezni sem éhezel, de azért koldulni akarsz hangszerre?
4/14 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm a segítséget.
2020. dec. 10. 17:49
6/14 anonim válasza:
Viszont ha már segítettem, segíts te is, ha tudsz olyat ahol lehet pályázni hogy ingyen autót kapjak, meg tankolják is helyettem, akkor szólj, mert nekem meg az jönne jól. Ha az nincs, ingyen Play Station 5 is megfelel. :D
7/14 A kérdező kommentje:
:) Én kérek bocsánatot hogy azokat a dolgokat amik kellenek, azt meg kell vennem. De tudod. Ha a velem való csúfságolással jobb lett a kedved, és teljesebb az életed, akkor annak örülök ^_^
2020. dec. 10. 18:00
8/14 anonim válasza:
Csak nem csípem a pofátlan embereket.
10/14 anonim válasza:
3as te most nagyon túltoltad itt a kreténséget :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!