Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Várjátok már az új Linkin...

Várjátok már az új Linkin Park albumot?

Figyelt kérdés
Mert én nagyon, a The Catalystból kiindulva marhajó lehet az egész album.
2010. aug. 9. 22:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hát persze!
2010. aug. 9. 22:13
 2/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik a Catalyst, szerintem túl elektronikus. Remélem az egész album nem lesz ilyen...
2010. aug. 9. 23:16
 3/19 A kérdező kommentje:
Utolsónak: hát Mike mondta hogy ezen az albumon háttérbe szorulnak a gitárszólók és inkább az elektronikus zene kap teret szval sztem ilyesmi lesz az album is.
2010. aug. 9. 23:28
 4/19 anonim ***** válasza:

jajj én már nagyon nagyon várom. Imádom őket, ők a kedvenceim. és kb 11 éves koromtól egészen mostanáig a Numb a kedvec számom. Nem lehet megúnni.

ja és am 17 éves lány vagyok:D

Olyan jó lenne ha jönnének Bp-re koncertezni. Na de szép álomxDxD

2010. aug. 12. 12:08
 5/19 anonim ***** válasza:
Én szeretem a zenekart, de már ők is kezdenek divatb*ik lenni... 13/L
2010. aug. 12. 14:37
 6/19 A kérdező kommentje:

12:08 hát tényleg jó lenne ha koncertet adnának Pesten, én tuti elmennék:)

egyébként az első daluk amire úgy tényleg felfigyeltem az a What I've Done volt, ma is az egyik kedvencem:)

2010. aug. 12. 18:51
 7/19 A kérdező kommentje:

14:37 divatb*zik??? ezt honnan vetted? ők egyáltalán nem azok

sok stílust kipróbálnak, éppen ezért abban rejlik az LP sikere, hogy mindig megújul, a mostani stílus az elektronikus zene elemeire alapoz egyáltalán nem divatb*zi

2010. aug. 12. 19:03
 8/19 anonim ***** válasza:
Ja és már a divatot játszák, és nem az egyediséget... De a régi számokat szeretem, és aki szereti, azt se ítélem el, de sztem már nagyon azok..
2010. aug. 24. 18:12
 9/19 anonim válasza:
Szerintem rohadtul nem divatolnak csak valami mást akartak csinálni és ez szerintem zenészeknél csak jót jelent.Amúgy is most mégis meddig maradjanak ugyanolyanok, mint voltak?szerintem a Catalyst piszok jó és nagyon tehetségesek.Nagyon várom az albumot!!!
2010. aug. 25. 19:44
 10/19 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó előtti válaszoló!

Bocs de a te álláspontodat sajnos nem tudom megérteni.

És ha esetleg visszabandukolsz ide kérlek nézd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=F4er9gIn9hM&feature=player_em.. Lenne egy kérdésem hozzád ez a szám is divatb*zi? Csak azért kérdem mert ilyen jellegű számot még nem hallottam espétől, justin bíbörtől vagy nemtom ki neked még a divatb*zi mer gondolom ahhoz viszonyítod őket és akkor jöttél rá erre a "hatalmas" felfedezésedre

2010. szept. 4. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!