Mentek Szigetre, vagy várjátok már?
Jöttek új nevek ,és titeket érdekel innen valamelyik?
Milyen neveket szeretnétek még?
Én majdnem biztos fogok menni.:)
Rise Against és Lostprophets amit nagyon várok. Így viszont még nem éri meg hetijegyet váltani, szóval valószínüleg 1 vagy 2 napra fogok kimenni. A VOLT-ra viszont esélyes a hetijegy.
Szerintem még jön 1-2 nagy név, nem látok túl sok headliner-esélyest. A Linkin Parkot emlegetik, meg még pár nagyobb bandát. Én örültem volna sok mindennek, de sajnos idén nyáron nem turnéznak (Billy Talent, Muse, stb).
De jó egy értelmes válasz.
Aham most én is csalódtam ,jöhettek volna nagy nevek.Azért megyek szinte 100% ,mert haveromékhoz csatlakozom és a félár felét fizetik ki.:D
Tavaly voltam Muse-on és Billy-n nekem is ezek hiányoznak.
Még 5 nagy név lesz az egyik a Linkin,ennyit tudok.
Kasabian is volt tavaly akkor a Muse is jöhetne!
Ezenkívül Radiohead-et várok és Arctic-ot.
Volton engem csak a Dub FX és a Primus izgat.
Utolsó.
Jaja én is.:S
Olyan éhes voltam meg volt más dolgom is.Mentem egyből és a 3/4-ről lemaradtam. :S
De jó volt nagyon a koncert,élveztem.
Pixies, Mudhoney, Smashing Pumpkins, Shonen Knife, Pastels, Vaselines, Marcy Playground, Sonic Youth, Teenage Fanclub, R.E.M.
Persze gondolom függ attól is, hogy a zenekar épp turnézik-e, vagy útbaesik-e nekik. Az R.E.M.ben még reménykedek, de elvileg nem turnéznak most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!