Várjátok az új Radiohead albumot?
Figyelt kérdés
Szombaton jelenik meg a Radiohead legújabb albuma a The King of Limbs. Várjátok? :)2011. febr. 15. 14:17
1/7 anonim válasza:
Mocsokmód. A Radioheadre tipikusan jellemző az, amit minden bandától elvárnék: minden albumukon érezhető a fejlődés és az új utak kutatása. Az In Rainbows már komolyan embertelenül zseniális lett. Régen meg képes voltam rájuk úgy gondolni, hogy csak valami szokványos négyakkordos rokkbanda. Gondolom mert furcsa, hogy kísérletező és progresszív zenéjük ellenére sokan csípik őket.
2/7 anonim válasza:
Mellesleg el sem akarom hinni, hogy pár nappal a kiadás előtt még nincs fent a neten...
3/7 A kérdező kommentje:
Én is ugyan ezt gondolom a Radioheadről, mert akárhányszor hallgatom újra őket, még jobban megkedvelem őket. Szerintem is az In Rainbows az ami eddig a legjobb, de a többi albumukon mint pl. az OK Computeren is látszik hogy mennyi új stílust meg tudnak teremteni.. Erre az új albumukra nagyon kíváncsi vagyok, viszont Európában csak májusban lesz kézzel fogható CD, addig be kell érnünk a digitális zenével.
2011. febr. 15. 17:15
4/7 anonim válasza:
Na, már hallgatható is. És zseniális. Nem gondoltam, hogy felűlmúlhatják az In Rainbows-t, de első hallgatásra mégis úgy tűnik.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, én személy szerint megvettem a letölthető verziót, és szerintem is hatalmas az album!
2011. febr. 19. 12:58
6/7 anonim válasza:
nekem nem tetszett a TKOL. ellenben a TKOLRMX album kolosszális. hatalmas nevek dolgozták fel: [link]
7/7 A kérdező kommentje:
Four Tet, Modeselektor, Jamie xx a kedvenceim közé tartoznak, nekem a KOTL lemezről csak pár szám tetszik, a kedvenc az In Rainbows 1-2 marad.
2013. márc. 1. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!