Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szereted a Radiohead-et?

Szereted a Radiohead-et?

Figyelt kérdés
Ha igen mért ha nem mért nem?
2011. márc. 11. 22:51
 1/8 anonim ***** válasza:
13%
Ja, de az új albumuk ótvaros.
2011. márc. 11. 22:56
 2/8 TWIO válasza:
100%

Üdvözletem! :)

Szerény személyem is érez valamiféle szimpátiát az együttes iránt. Annak idején a Karma Police-t ismertem meg tőlük, és nagyon tetszett a hangulata. Tetszik a szöveg, ami elég elvont ugyan, de kellemes. Úgy hiszem, ügyesek a hangszerek benne, jól össze van rakva, és az énekes indie-rockos hangja jól passzol hozzá.

2011. márc. 11. 23:29
 3/8 Thurston ***** válasza:
100%

Ja, az új albumuk is gcijó.

Pont azért szeretem őket, mert kísérleteznek. Leszarják, ha minden egyes új albumnál a rajongóik fele rinyál, hogy ez márpedig szar. Bátran csinálják, amihez kedvük van, és kész. Az új albummal meg aztán végképp elszakadtak a popzenétől. Olyan elcseszett poliritmiák vannak benne, hogy egy jobb IDM előadó is megirigyelhetné.

2011. márc. 12. 00:52
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Thurston

Gondoltam, hogy neked tetszeni fog...

Szerintem az új album valamiféle műalkotás de semmiképpen sem arra lett kitalálva, hogy az embert (az átlag "rajongót") szórakoztassa...inkább hogy belássa: A Radiohead egyre szarabb

2011. márc. 12. 09:14
 5/8 Thurston ***** válasza:
100%

"de semmiképpen sem arra lett kitalálva, hogy az embert szórakoztassa"

Igen, ezt mondom. Ez nem popzene.

Mindenesetre elég röhejes objektíven kijelenteni, hogy a Radiohead egyre szarabb. Nézőpont kérdése. Te azt mondod (?) hogy azért pocsék, mert nem a hallgatókat akarják szórakoztatni. Én azt mondom, hogy épp ezért rohadt jó. Hogy lehetne egy művészi alkotás tökéletesen őszínte, ha igyekeznem egfelelni bárminek is? Innentől kezdve én pont úgy érzem, hogy a Radiohead fokozatosan hagyja el azt a művilágfájdalmat, amit még a legelső albumukon erőltettek, és hatásvadászat nélkül képesek azt csinálni, amit csak akarnak. Ilyen szintű művészi szabadságot képtelen vagyok nem értékelni. (Meg mondjuk azért a technikai megoldásaik is most már elég inhumán szinten vannak, ami inspiráló. De ez csak ilyen zárójeles megjegyzés.)

2011. márc. 12. 11:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedvenc együttesem..Amugy igen ,de kísérletezés nem volt mindig jó --->A kezdő albumoknál nem volt feltötő az együttes.Meg kellett neki találni azt az útat amin eljút hozzánk a zene.Minden albumnál egyre jobbak lettek ,és szinta csak jó kritikákkal élnek.A In Rainbows tökéletes album!A TKoL is jó album mostanába csak azt hallgatom. :)
2011. márc. 12. 12:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Feltünő*
2011. márc. 12. 12:53
 8/8 anonim ***** válasza:
44%

Thruston,

"hatásvadászat nélkül képesek azt csinálni, amit csak akarnak."

Rendben van joguk van hozzá hogy azt csináljanak amit akarnak. De a fenti mondatoddal nem értek egyet. Hogy nem hatásvadász? Akkor minek kellett még a facebookon is reklámozni azt a röhejes új videóklipet amit Thom hülye tánca miatt több millióan megnéztek és kb csak a nézők fele ismerte a zenekart... Az egész Radiohead imázs hatásvadász, lássuk be ők lassan 20 éve mainstream zenekar. Ők sem szentek...

2011. márc. 13. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!