Várjátok az új In Flames albumot?
Az utolsó album katasztrofálisan szar lett, a Come Clarity sem lett valami nagy szám, a Soundtrack to your Escape nekem vitt valami színt a metal zenébe (popot tán), de az nem lett annyira rossz, a Reroute to Remain is egy elég egyedi album volt a maga idejében, a Clayman annyira nem tetszett, de szerintem messze a Colony a legjobb albumuk.
Ennyit bevezetőül
Ha folytatódik a romló tendencia, akkor már végképp kiábrándulok belőlük. Másik piaci szegmenst keresnek maguknak és elég jól csinálják.
És? :'D
Ez baszolút nem jelenti azt, hogy ugyanolyan ötlettelen, unalmas szar lesz.
(Ettől függetlenül valószínüleg az lesz, de nem azért, mert az előző folytatása, hanem mert nem változott azóta a kreativitásuk mértéke.)
18:44 vagyok:)
Király lett az új album!:D
Jézusom, király lett?! Te a 2011-es albumot hallgattad?
Az első szám valamelyik előző albumos szám koppintása, legalábbis a fő témája. Meg egy kicsit Take this life.
A második számnál rögtön bele is csapnak a lecsóba. Hát ennél rosszabb éneket jó ideje nem hallottam. Az előző számban se volt semmi, de itt már beizzott a cucc. Továbbá találhatunk benne egy, az Embody the Invisible-ből ismert szaggatást.
A hármas szám annyira jellegtelen, hogy nem tudok róla mit írni.
A négyes szám is valamelyik előző albumos számuk témájának a koppintásán alapul, az ének pedig továbbra is katasztrofálisan rossz.
Az ötös számban erőteljes Disarmonia Mundi hatást érzek, továbbá 1:00-től hallható a minden melodeath zenekar által lejáratott téma. Az In Flamestől nem vártam, hogy eljátsszák.
A hatos szám eleje hajaz a második szám elejére, de amúgy nem hallgathatatlan, ha muteoljuk az éneksávot. Egyszer elég volt nekem meghallgatni.
A hetes szám AZ MI?!?!?!?!? Nem volt elég play time, vagy mi?! Ha már hasonló számot csinálnak, akkor vehetnének példát mondjuk a Katatoniáról vagy a Porcupine Treeről. De ez így nagyon nem tetszik nekem.
A nyolcas szám egész jó lenne, ha az ének nem lenne benne ilyen szörnyű. Meg azért megtanulhatnának már egy új átvezetést, mert ez a skála már kezd egy kicsit uncsi lenni tizenpár album után.
A kilences számban hallhatjuk újra a minden melodeath zenekar kedvenc riffjét. Ráadásul fő témában :D
A tizes szám kezdőtémája úgy a 93-as Demo kazettán elment volna, de így már elég bugyután hangzik. Az utána következő témában is az egyediség veszélye a vosztoki hőségriadóéval egyenlő.
A tizenegyes szám is egy playtime töltő... Szörnyű...
A tizenkettes számban véleményem szerint a kettes szám témája ismétlődik minimális átírással
A tizenhármas szám is egy komplett szenvedés... Olyan, mint maga az album.
Én még egyszer nem hallgatom meg, abban biztos vagyok. Áhhh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!