Bródy és Koncz Zsuzsa milyen zenei stilusba zenél?
Figyelt kérdés
Lehet hogy hülye kérdés de engem komolyan érdekel mert klasszikus azt nem hiszem poppnak erős valami rock lehet de annak is van sok fajtája nem értek igazán ehhez a zenei stilusokhoz ezért kérdezem2020. okt. 23. 21:37
3/6 A kérdező kommentje:
Igen gondoltam hogy valami rockhoz hasonló valami lehet mert mondjuk egy tankcsapda (az mondjuk konkrétan nagyon nem kedvencem) de az sokkal erősebb hangzás ez a fajta rock pont az én izlésem pedig én világ életembe azt hittem hogy a rock milyen rossz értelmetlen műfaj (bocsi ha megsértettem valakit nem úgy értettem) de akkor ez a régi rock teljesen mas kategória
2020. okt. 23. 21:55
4/6 anonim válasza:
A rockzenének több típusa van, például ez szintén rockzene, de nem a sztereotipikus, hosszú zsíros hajú keménykedős rock:
https://www.youtube.com/watch?v=HN-KHZ9NDVA&ab_channel=Slowd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!