Szerintetek ez nagyon gáz?
Fiatal lány létemre nemigen hallgatok mai zenéket,sokkal jobban kedvelem a 'régieket'. Ezalatt értem például Demjént , Bródy Jánost, Republicot ( ők az abszolút kedvenceim ) .
Néhányan már tettek rá megjegyzéseket , noha soha ,senkire nem erőltettem rá a zenéimet és hasonlók.
Valahogy soha nem éreztem magaménak például a One Direction zenéjét,vagy ilyesmiket.
Megjegyezném ,hogy ugyan Republicon nőttem fel ,koncerten is voltam ( az új felállásban is ) , soha nem lett nekem megmondva ,hogy mit szeressek. Teljesen magamtól tértem át ezekre a zenékre.
Persze hallgatok mást is ,pl. Children of Distance ,szóval teljesen nem vagyok elszigetelődve...
12/L
Semmilyen ízlés nem gáz.
Ha nincs miatta felsőbbrendűségi komplexusod, és nem nézel le mindenkit, akik nem azt hallgatják, amit te, az a te korodban még egész tiszteletreméltó is.
Dehogy gáz. Semmilyen zene nem az, én folk zenét szoktam hallgatni, és nem érdekel mások véleménye. Volt olyan, hogy bekapcsoltam egy Omniát, és mindenki fikázta... Egy kis idő múlva elkezdték mondani, hogy "ehhez az élményhez úgy illene, kapcsold már be". :D Azóta sok ismerősöm szintén hallgatja őket.
Az a gond az emberekkel, hogy előítéletesek, ha valami nem úgy hangzik, mint egy drake/jb szám, akkor azt mondják ez undorító, de ha többször meghallgatják, rájönnek, hogy ott van (és javarészt több) bennük a művészi érték, csak éppen más stílusban.
Nem gáz. Ezt úgy írom hogy 1950-től egészen 2017-ig bezárólag hallgatok zenéket, bár a zöme régebbi évekről van. Hozzáteszem hogy engem megszóltak érte hogy nyugger zenéket hallgatok, de nem szabad magadra venni! ;) Azt hallgass amit szeretsz. Ha nem akarsz mát nem is fogsz! ♡
13/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!