Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rockzene vélemények?

Rockzene vélemények?

Figyelt kérdés

Rocker vagyok, 16 éves, és nagyon zavar hogy alig vannak rockerek már (mármint akik velem egyidősek lennének)

Azért is szerettem meg a rockzenét, mert értelmes a legtöbbnek a szövege, valamint le lehet rajta vezetni a stresszt, és tele van érzelmekkel.

Bármilyen hangulatom is van, tudok hozzá olyan rockot választani ami passzol hozzá.

Nem úgy mint a mai Cardi B stb., akik a seggrázásról énekelnek, amire a velem egyidősek rázzák is a seggüket...

Ti hogy álltok ehhez?

2020. szept. 18. 18:11
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
20%

A Led Zeppelin csak 1 példa volt. És senki nem írta h elit zene. pont ezért hoztam példának a led zeppelint, mert már előttem is írták, és mert nem elit zene, viszont attól még nem igénytelen.

"Ízlésről vitatkozni nem szabad, megítélni embereket az alapján, hogy mit szeret buta, begyöpösödött emberre vall."

Én leszrom ki mit szeret, de azért valahogy többnyire úgy van, hogy a söpredék emberek szr zenéket hallgatnak, szr ruhákba járnak, szr könyveket olvasnak, rosszul bánnak egymással stb.. (akiket nem ítélek meg, mert én is az lennék ugyanolyan körülmények között, csak hát valahogy nevezni kell a dolgot...)

És ez nem ízlés kérdése. egyértelmű, hogy a mcdonalds transzzsír gombócnál jobb a kovászos uborka, meg a tangára felvett picsagatya rövid trikóval igénytelen, hogy a szürke 50 árnyalatánál vannak jobb könyvek, és ha már valaki olvasni akar, akkor jobban jár ha mást olvas. meg hogy a gis grofónál jobb a led zeppelin.

szóval baromság h ezek a dolgok nem számítanak. sztem ezek a legfontosabb dolgok.

2021. júl. 4. 13:16
 22/38 anonim ***** válasza:
89%
Van akin nem lehet segíteni, mindegy nagyon ✨edgy✨ vagy! 😂😂
2021. júl. 4. 13:28
 23/38 anonim ***** válasza:
26%
Azt ugye vágod, h nem értetted h mit írtam, és nem arra reagáltál?
2021. júl. 4. 14:06
 24/38 anonim ***** válasza:
67%

Értem amit írtál de feleslegesnek tartom azt, hogy válaszoljak rá, semmi értelme.

Kb galambbal sakkozni 😃

2021. júl. 4. 14:15
 25/38 anonim ***** válasza:
26%
mégis mindig válaszoltál rá eddig.
2021. júl. 4. 14:18
 26/38 anonim ***** válasza:
26%
vagyis valamire válaszoltál, és úgy csináltál mint ha arra válaszoltál volna amit írtam.
2021. júl. 4. 14:19
 27/38 anonim ***** válasza:
70%
Sajnálom de ez már elmúlt most! 😩
2021. júl. 4. 14:25
 28/38 anonim ***** válasza:
26%
elengedem a kezed. ennyi volt, befejeztem.
2021. júl. 4. 14:36
 29/38 anonim ***** válasza:
20%
2021. júl. 4. 14:44
 30/38 anonim ***** válasza:
13%
utolsó!
2021. júl. 4. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!