Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy lehet a Pink Floyd ilyen...

Hogy lehet a Pink Floyd ilyen elismert, népszerű együttes, ha egyszer borzalmasan rossz?

Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el hallgatni őket, most tartok az 5. albumuknál, de valami borzalom az egész. Káros az emberi fülre, a legtöbb számuk olyan, mintha macskát nyúznának. Mit szeretnek ezen az emberek? Vagy esetleg idővel jobbak lettek?

2020. szept. 14. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
100%

Na majd én is lehet hogy elkezdem.

Amit küldtem neked azt egy nu metal banda dolgozta fel, szerintem ők meg pont alulértékeltek. Alig ismerik őket (igaz, asszem 1 stúdiólemezük volt összesen meg 3-4 EP)

Szerintem a kor is számít meg hogy miben nőtt fel az ember.

Én a nu metal éra kellős közepén voltam tini, nekem nagyban meghatározta a zenei ízlésemet, de pl. a 80-as évek zenéit is imádom, a 70-es éveket viszont csak mostanában kezdem megismerni.

Kíváncsi lennék te hány éves vagy és melyik 10 banda az aktuális kedvenced. Lehet hogy mindeketten más vonalon mozgunk azért nem érint meg minket annyira a Pink Floyd.

2020. dec. 2. 09:23
 42/76 anonim ***** válasza:
92%
Hú pedig azokat a nyújtásokat szeretem gitáron amiket te macskanyávogásnak nevezel.
2021. febr. 4. 03:09
 43/76 anonim ***** válasza:
100%
Hallgasd meg major-ban milyen király a szóló is. Egyszerűen nem lehet még csak elb@szni sem annyira rendben van ez a dal.
2021. febr. 4. 03:16
 44/76 anonim ***** válasza:
93%
A Pink Floyd kezdeti szakasza pszichedelikus nehéz zene, javaslom kezd a The Wall-al inkább, majd Division Bell vagy a Dark Side of the Moon-al és meglátjuk bejön-e.
2021. febr. 4. 03:31
 45/76 anonim ***** válasza:
97%
Én még kitartok amellett, hogy ez egy troll kérdés.
2021. febr. 13. 19:52
 46/76 A kérdező kommentje:

Nem az, egyszerűen érthetetlennek tartom, hogy miért szeretik ennyien ezt az együttest. De tényleg szarul fogalmaztam meg hirtelen felindultságomból, elnézést amiért megsértettem a rajongókat.

Végül azt hiszem 4 számuk tetszett összesen.

2021. febr. 13. 21:18
 47/76 anonim ***** válasza:
100%
Nem a te világod, de attól még sokan a prog rock kedvelői imádják, új zenei vonulatokat hoztak a progresszív műfajba, azért is legendák.
2021. febr. 13. 21:33
 48/76 anonim ***** válasza:
100%
Ha te nem szereted mondjuk a pacalt az nem azt jelenti,hogy rossz étel.Csak nem a te ízlésed.
2021. febr. 14. 05:00
 49/76 anonim ***** válasza:
97%
Én életem végéig kitartok amellett, hogy ez egy trollkérdés.
2021. febr. 14. 19:30
 50/76 anonim válasza:
96%
A te világod a kovács ákos. Hagyd a floydot a műértőkre:)
2021. febr. 19. 18:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!