Hogy lehet a Pink Floyd ilyen elismert, népszerű együttes, ha egyszer borzalmasan rossz?
Na majd én is lehet hogy elkezdem.
Amit küldtem neked azt egy nu metal banda dolgozta fel, szerintem ők meg pont alulértékeltek. Alig ismerik őket (igaz, asszem 1 stúdiólemezük volt összesen meg 3-4 EP)
Szerintem a kor is számít meg hogy miben nőtt fel az ember.
Én a nu metal éra kellős közepén voltam tini, nekem nagyban meghatározta a zenei ízlésemet, de pl. a 80-as évek zenéit is imádom, a 70-es éveket viszont csak mostanában kezdem megismerni.
Kíváncsi lennék te hány éves vagy és melyik 10 banda az aktuális kedvenced. Lehet hogy mindeketten más vonalon mozgunk azért nem érint meg minket annyira a Pink Floyd.
Nem az, egyszerűen érthetetlennek tartom, hogy miért szeretik ennyien ezt az együttest. De tényleg szarul fogalmaztam meg hirtelen felindultságomból, elnézést amiért megsértettem a rajongókat.
Végül azt hiszem 4 számuk tetszett összesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!