Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy lehet a Pink Floyd ilyen...

Hogy lehet a Pink Floyd ilyen elismert, népszerű együttes, ha egyszer borzalmasan rossz?

Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el hallgatni őket, most tartok az 5. albumuknál, de valami borzalom az egész. Káros az emberi fülre, a legtöbb számuk olyan, mintha macskát nyúznának. Mit szeretnek ezen az emberek? Vagy esetleg idővel jobbak lettek?

2020. szept. 14. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem is túlértékelt.
2020. szept. 15. 06:52
 12/76 anonim ***** válasza:
93%

Ha egy zenét borzalmasnak találok már az első, második számnál, akkor azt az egyetlen albumot sem hallgatom végig, nem hogy ötöt!

Amúgy nem vagyok egy nagy Floyd fan, de az a megfogalmazásod, hogy "káros az emberi fülre", és hogy "macskanyúzó zene", az egyszerűen hülyeség.

Szóval a hiba benned keresendő! :D

2020. szept. 15. 08:16
 13/76 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is egy hulladék. Én életemben egy számot hallottam tőlük, (azt se hallgattam) de elég is volt.
2020. szept. 15. 09:26
 14/76 anonim ***** válasza:
97%

Ízlésen felesleges vitatkozni, de azért így jellemezni egy olyan bandát aki megelőzte a korát, igényes zenéket alkotott és ezeket mind közvetíteni tudta rengeteg ember felé, ráadásul úgy hogy még a mai fiatalok számára is újonnan hat az inkább utal hogy szűk-látókörű vagy és nem tudod elvonatkoztatni saját nézeteidet.

Mivel egy adott művész munkásságát objektíven is lehet értékelni.

Amúgy nekem sem a kedvencem, sőt én többre tartom a kortársaikat náluk sokkal(hisz azért volt egy Genesis, egy King Crimson, Yes, Rush stb.), de azért az elmondható hogy jó zenét csináltak.

Bár minden korszakban nem, számomra a The Dark Side Of The Moon a kedvenc.

De nyilván ha ilyesmire vágyok akkor meg lehet találni mai zenék között is, korszerűsítve de ezen zenei motivációk és részei a mai könnyűzenének ezért a Pink Floyd alapjában véve megkerülhetetlen klasszikussá nőtte ki magát az utóbbi 50 évben.

2020. szept. 15. 12:30
 15/76 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ez egy troll kérdés, csak, hogy veszekedést generáljon. De ha komolyan van gondolva, akkor annyit tudok mondani, hogy nem borzasztóak. Miért azok? Indokold meg, érveket mondj! Sokak nem szeretik, az ilyen típusú zenéket, de ez beállítottság kérdése. Ők lassabb, elmélyülősebb zenét játszanak. Ha kőkeményen headbangelni akarsz, nyilván ne őket hallgasd. De nem attól lesz valami jó, mert pörgős. Attól, mert valami lassab és neked nem tetszik, attól még lehet jó. Egy szó, mint száz egy igényes zenét játszó, korszakalkotó zenekar a Pink Floyd. :D
2020. szept. 15. 15:38
 16/76 anonim ***** válasza:
97%
13-mas. Hulladék? Megtudnád indokolni, hogy miért? Bírom, mikor valaki, idehány valamit, de nem is érvel. Jó, ettől függetlenül tiszteletben tartom a véleményed. Lehet, hogy neked nem jön be, de attól még nem hulladék. Ráadásul ha 1 számot hallgattál tőlük (azt se hallgattad végig) akkor mi a fa*zról beszélünk? Ha már hulladéknak nevezel valamit, akkor legalább egy kicsit is ismerned kéne őket.
2020. szept. 15. 15:41
 17/76 anonim ***** válasza:
95%
Káros az emberi fülre? Macskanyúzó zene? Kérlek mesélj még! :D XDD
2020. szept. 15. 15:43
 18/76 anonim ***** válasza:
97%

Nem a kérdező pártját akarom fogni, hiszen nem értek vele egyet, de azért lássuk be, az Ummagumma néhány száma azért eléggé embert próbáló lehet (pl. Several Species...), bár én azt a lemezt is bírom.

2020. szept. 15. 16:06
 19/76 anonim ***** válasza:
96%

Mindenkinek más az ízlése.De ha egy zenekar által játszott műfaj nem tetszik,akkor miért hallgatod tucatjával a dalaikat?

------------

Mondjuk az ilyesféle zene nem jön be nekem:

https://www.youtube.com/watch?v=YAuYaCfIcHY

és nem tudnék ebből a műfajból végighallgatni több tucat dalt.

2020. szept. 15. 18:32
 20/76 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó válaszoló, teljesen egyetértek veled. A 13-as válaszoló voltam.
2020. szept. 15. 20:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!