Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kik a kedvenc előadóid,...

Kik a kedvenc előadóid, illetve mik a kedvenc műfajaid?

Figyelt kérdés

Nekem 1. helyen mindig is toronymagasan a Queen lesz. Utána a Nirvana, majd 3. helyen Green Day.

Ezeket szeretem még főleg:

AC/DC

Black Sabbath

The Beatles

Iron Maiden

Vickeblanka (japán előadó)

2020. aug. 18. 00:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%
1950-től napjainkig készült bármilyen jó zenét meghallgatok, előadótól függetlenül, főleg pop, rock, disco, és "elektronikus" kategóriában! Imádom az eredeti '80-as évekbeli elektronikus popzenéket (szintipop, new wave, stb.), illetve gyerekkorom emlékeiként a '90-es és 2000-es évek popzenéit.
2020. aug. 18. 14:53
 12/15 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudom hogyan de metál, pop és rock a kedvencem

Metál és rock közül a Leander kills a kedvenc! Mindig az is lesz :D talán még depresszió és road de mondjuk az utóbbit is nagyon imádom :) talán még a kárpátia ossian jöhet szóba

Amúgy valaki jött volna a rockbalatonra?

Pop közül HRVY a kedvenc na meg ariana Grande és billie eilish. sabrina carpenter és alan walker is szóba jöhet :)

2020. aug. 18. 15:35
 13/15 anonim ***** válasza:
32%

Szeretem a kpop-ot,ebből néhány:Lucas,Lee Hi,Heize,IU,Taeyeon,Stella Jang,Chungha,Rothy,DeVita.

A másik kedvencem a jazz,swing,blues műfajok. Ezekből Jason Mraz,Michel Bublè, Frank Sinatra,Phum Viphurit,Robbie Williams, Lily Allen,Doris Day.

Surfaces,Bruno Mars

2020. aug. 18. 17:47
 14/15 anonim ***** válasza:
96%

Mindenféle stílust szeretek. Popból sszeretem Anne-Mariet, Katy Perryt, Eric Namot, Amber Liut stb.

Rapből J.Colet, NF-et nagyon szeretem.

Szeretem a komolyzenéket is, abból összeállításokat hallgatok.

Kpopból szeretem Baekhyunt, Sunmit, JYP-t, Jun.K-t, CL-t, és minden picit régebbi előadót. :)

2020. aug. 18. 19:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

1. Sabaton

2. Lacuna Coil

3. All Good Things

4. Smash Into Pieces

Elsősorban metál és rockot hallgatok, de előfordul trance,aggrotech,electro-dark néhanapján.

2020. szept. 8. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!