Kik a kedvenc előadóid, illetve mik a kedvenc műfajaid?
Nekem 1. helyen mindig is toronymagasan a Queen lesz. Utána a Nirvana, majd 3. helyen Green Day.
Ezeket szeretem még főleg:
AC/DC
Black Sabbath
The Beatles
Iron Maiden
Vickeblanka (japán előadó)

Nem tudom hogyan de metál, pop és rock a kedvencem
Metál és rock közül a Leander kills a kedvenc! Mindig az is lesz :D talán még depresszió és road de mondjuk az utóbbit is nagyon imádom :) talán még a kárpátia ossian jöhet szóba
Amúgy valaki jött volna a rockbalatonra?
Pop közül HRVY a kedvenc na meg ariana Grande és billie eilish. sabrina carpenter és alan walker is szóba jöhet :)

Szeretem a kpop-ot,ebből néhány:Lucas,Lee Hi,Heize,IU,Taeyeon,Stella Jang,Chungha,Rothy,DeVita.
A másik kedvencem a jazz,swing,blues műfajok. Ezekből Jason Mraz,Michel Bublè, Frank Sinatra,Phum Viphurit,Robbie Williams, Lily Allen,Doris Day.
Surfaces,Bruno Mars

Mindenféle stílust szeretek. Popból sszeretem Anne-Mariet, Katy Perryt, Eric Namot, Amber Liut stb.
Rapből J.Colet, NF-et nagyon szeretem.
Szeretem a komolyzenéket is, abból összeállításokat hallgatok.
Kpopból szeretem Baekhyunt, Sunmit, JYP-t, Jun.K-t, CL-t, és minden picit régebbi előadót. :)

1. Sabaton
2. Lacuna Coil
3. All Good Things
4. Smash Into Pieces
Elsősorban metál és rockot hallgatok, de előfordul trance,aggrotech,electro-dark néhanapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!