Kik a kedvenc előadóid, illetve mik a kedvenc műfajaid?
Nekem 1. helyen mindig is toronymagasan a Queen lesz. Utána a Nirvana, majd 3. helyen Green Day.
Ezeket szeretem még főleg:
AC/DC
Black Sabbath
The Beatles
Iron Maiden
Vickeblanka (japán előadó)

Hali! ;)
A Black Sabbath szintén :D
Továbbá Led Zeppelin, Guns n Roses, Deep Purple, Jethro Tull, Aerosmith, Pink Floyd, Jimi Hendrix, Janis Joplin, ZZTop, ACDC, Santana, Creedence Clearwater Revival, Frank Zappa, BB King, Gary Moor, de akadnak magyarok is, Tűzkerék, Sakk-matt, Taurus, P.mobil, P.box, Deák Bill, Mini...
Szal, igen, leginkább rock, blues, heavy metal.

1. Queen
2. The Beatles
3. Janis Joplin
4. Depeche Mode
5. Pet Shop Boys
6. Alphaville
7. Björk
8. Madness
9. Oasis
10. The Cranberries
Hozzám leginkább az alternatív műfaj áll legközelebb, annak minden leágazásával. Szeretem a pszichedelikus zenéket és a chillout műfajt is (még ha a felsorolásból ez nem is derül ki), de ezek között kimondott kedvenc előadóm nincs. Ezért írtam inkább mainstream zenekarokat /előadókat.

#2 akkor kik a kedvenceid inkább ? A pszichedelikus témák nekem is bejönnek :D csak ritkán találok számomra megfelelőt :D
#3 CL, Hyuna, BlackPink ilyesmi ? :D :D ezek is jók :D

Leginkább a Heavy Metal alműfajai:
- Black Metal
- Progressive Metal
- Thrash Metal
- Death Metal
- Grindcore
- Doom Metal
Illetve ezek fúziói nagyon izgalmasak tudnak lenni(Progressive Death Metal pl.).
De nem feltétlen a műfaj határozza meg hogy jó vagy sem, vannak amik jók és persze amik kevésbé hallgathatók számomra.
A kedvenc előadóra nem tudok válaszolni, mert ezt az határozza meg milyen éppen a kedvem.
Általában albumokban gondolkozok, és azokból 1 előadónak max 3-4 ami a csúcsponton van, a többi max átlagos így nehéz is lenne 1-t jónak kimondani.(persze vannak akik nem tudnak hibázni:Death,Emperor,Pain of Salvation,Opeth,Darkthrone,Alice in Chains stb. de pl. a Metallica első pár albuma is bőven alapmű, ahogy a Dream Theater Mike Portnoy-s időszaka is)
Amúgy előfordul nálam dubstep, country, indie-pop, alternative-rock, progressive-rock, hard-rock, trip-hop és néha klasszikus zene is, ezek mellett még eletro-house meg nagyon kevés rap is.

1. Rammstein
2. Arch Enemy (régi)
3. Infected Rain
Ezeken kívül még Gojira, Insomnium, Meshuggah, Evanescence, Nightwish, In This Moment, és hirtelen ennyi jut eszembe. Nem sok bandát szeretek, de amiket igen, azokat szénné hallgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!